Velkommen til Fjellgruppen!

Vi er menn som liker menn som liker fjell

For menn som liker menn som liker fjell
Velkommen!

Velkommen til Fjellgruppen! Vi er en gruppe på rundt 200 menn som liker menn som trives på fjellet og i marka.

Hva får du når du kombinerer menn, frisk luft og fin natur? Jo, det kan du oppleve på en av våre mange turer gjennom året: Sammen nyter vi vakker natur og godt felleskap.

Ung eller gammel, erfaren eller uerfaren – det spiller ingen rolle. Det som teller er vårt vennskap og turopplevelser på beina, på ski, på sykkel eller med stegjern. Ja, vi er menn som liker menn som liker fjell! 

Fjellgruppen er en aktivitetsgruppe i FRI Oslo og Viken (FRI OV). Utforsk gjerne de ulike gruppene våre – se oversikt her!  

Aktuelle arrangement:

Ingen arrangement

E-post: fjellgruppen@gmail.com
Bli med i gruppa på
www.fjellgruppen.no

For turledere: Legg inn din tur i kalenderen her!

Nyskjerrig på Fjellgruppen? Finn gruppa  på facebook!

Mer om Fjellgruppen

Fjellgruppen for menn som liker menn hadde sin spede begynnelse i 1996, og teller i dag rundt 200 karer i alle aldre. 

Turene arrangerer av medlemmene selv. De fleste turene går i fjellet, men vi påtreffes også i skog og mark, og til sjøs. Turene er vanligvis lagt opp som helgeturer med ett bestemt utgangspunkt – normalt med en fjelltopp eller flere som mål. Det hender også at vi vandrer fra hytte til hytte, og for bre-turer har vi egen fører og instruktør.

Vi ferdes på ski vinterstid og til fots (evt. sykkel) sommerstid. Vi har også turer til alpinsentre – flere kjører telemark eller snowboard. Da mange har kulturelle interesser, hender det at vi drar til utlandet på storbyweekend. I tillegg har vi andre «urbane» innslag som restaurantbesøk og sosiale sammenkomster.