FRI Kongsberg

Velkommen til alle skeive i Kongsberg.

Velkommen til FRI i Kongsberg

Christine Grønli og Anne Cathrine Windsand Gjestemoen - pådrivere bak aktivitetene i FRI Kongsberg.

Velkommen til aktivitetsgruppa FRI Kongsberg som drives av Christine Grønli og Anne Catrine Windsand Gjestemoen (bildet). 

Aktivitetsgruppa har som mål å skape et fellesskap i Kongsberg og bygge opp det skeive miljøet i byen – og for folk i området rundt. Gruppa skal vise fram mangfoldet i samfunnet, og skal skape et sted og treffpunkt hvor skeive kan møtes:

Hvor lesbiske, homofile, bi/pan og transfolk kan møtes og snakke åpent og trygt med hverandre. Og ikke minst få muligheten til å bli kjent med nye mennesker.

Finn FRI i Kongsberg på facebook og bli en del av felleskapet!

Aktuelle arrangement:

Ingen arrangement

 

Målet er å bidra til at Kongsberg blir en inkluderende og åpen by – hvor alle kan være seg selv.  

FRI Kongsberg ble dannet i oktober 2019, og er en aktivitetsgruppe og del av FRI Oslo og Akershus (FRI OA). FRI OA er fylkeslaget som mest sannsynlig blir til FRI Oslo og Viken i 2020, og derfor er aktiviteter og grupper som denne i Kongsberg en naturlig del av FRIs største fylkeslag. 

Etterhvert som gruppen vokser, vil det kunne arrangeres flere typer aktiviteter – alt ettersom hva gruppen og de av oss som deltar selv ønsker.

I starten arrangeres kafetreff en gang i måneden. Dette er et lavterskeltilbud, hvor alle som ønsker det kan bli med, uavhengig av alder, kjønn, kjønnsidentitet, hvor du kommer fra, hva du tror på eller hvem du elsker.

Bli gjerne medlem av FRI og støtt arbeidet. Men det viktigste er å delta – og derfor trenger en ikke være medlem for å delta på kafetreffene. 

X
X