Hallingdal Pride – bli med!

Bli med på Hallingdal Pride-laget!

Vil du bli med i komiteen som skal lage tidenes første Hallingdal Pride i 2021?

Bli med på informasjonsmøte 12. mai!

Av smittevernhensyn arrangeres møtet på nett.

Velkommen til informasjonsmøte!

Dato: Onsdag 12. mai på Zoom. 
Tid:
Fra klokken 18:00-20:00.

Hva:
Når onsdagen kommer vil initiativtakerne til Hallingdal Pride møte deg, sammen med leder av FRI Oslo og Viken, Nils-Erik Aasen Flatø. På møtet blir vi kjent og du får innblikk i hva som skal til for å gjennomføre en Pride-festival i Hallingdal, og hvordan du kan bidra.

Festivalen skal være en grasrotfestival drevet av frivillighet – det vil si – av deg! Festivalen planlegges i samarbeid med og støtte fra Gol kommune.

Festivalen blir organisert som del av FRI Oslo og Viken, og blir med det del av en Pride-familie som fra før av består av Oslo Pride, Drammen Pride, Jessheim Pride, Fredrikstad Pride og Son Pride.

Som ny Pride-festival trengs alle gode krefter med på laget!

Er du nyskjerrig? Kom på infomøte!
Er du kjempeklar for å være med på laget? Kom på infomøte!

Bli med! Meld deg på nå!

🏳️‍⚧
🏳️‍🌈

Pride er kamp for og feiring av skeiv kjærlighet og mangfold – og kamp mot diskriminering av folk med ulike seksuelle orienteringer, kjønnsuttrykk og kjønnsidentiteter enn majoriteten.

I Norge har det vært arrangert pride-lignende arrangement siden 1970-tallet. Og det organiserte rettighetsarbeidet har pågått siden 1950. Rettigheter har blitt framkjempet. Kamper har blitt tatt, her hjemme og ute i verden. Dette er rettigheter som må forsvares og kjempes for – for de kan fjernes like fort som de blir innført.

Bli med på Pride-feiring!

kommer –
En frivilligdrevet festival – i samarbeid med og støtte av Gol kommune.

X
X