Hallingdal Pride – bli med!

Bli med på Hallingdal Pride-laget!

I oktober braker det løs med Hallingdal Pride for aller første gang, så hold av datoene 18-24. oktober! 

Hallingdal Pride er en skeiv festival som skal skape en trygg og inkluderende møteplass for kjønn- og seksualitetsmangfoldet.

Under festivalen skal vi vise at mangfold blant mennesker er positivt, og at ulikhetene som gjør oss alle unike beriker samfunnet. Festivalen kommer til å inneholde ulike arrangementer, debatter, kunstutstilling, konserter og parade.

Men for å få nå dette målet og få utført Hallingdal Pride som en dans på roser, så er vi avhengig av frivillige. Og vi håper DU er interessert!

De frivilliges arbeid består hovedsakelig i å være vertskap under festivalen. Vertskapsrollen består av varierte oppgaver som opp- og nedrigg på festivalområde, ankomstkontroll, telling av besøkende, samt å passe på at festivalområdet er ryddig og oppleves som trivelig og innbydende til enhver tid.

Frivillige kan også stå på infostand, bistå med paraden og med digitale sendinger. Man må hovedsakelig være over 16 som frivillig, men vi tar også imot forespørsel fra de under 16.

Vi ser også etter frivillige til større og mer langvarige oppgaver. Blant annet trenger vi:

– Grafiske designere som kan bistå ved produksjon av digitalt og trykt materiale gjennom hele året.
– Fotografer og videoskapere til årets festival. Dette er en mulighet til å være med å produsere innhold til nettsider og våre kanaler i sosiale medier.
– Innholdsprodusent/kreativ markedsfører som vil være med på å tenke ut innhold til sosiale medier, aktivt bidra inn i den kreative strategiprosessen for digitale flater, produsere strategisk innhold i form av video, bilde og tekst til sosiale medier, og følge opp henvendelser og kommentarer som kommer opp i våre kanaler.
– Journalister som hjelper oss med å produsere viktig innhold om skeive liv, samt både nasjonale og internasjonale saker som angår oss. Oppgaver er å utføre intervjuer, gjøre research, skrive artikler og utføre videointervju.
– Artistverter som kan bistå backstage under eventuelle arrangementer der det er aktuelt, og skal oppvarte artistene og skape en god atmosføre for de før og etter show. Oppgaver blir å bistå med planlegging, sørge for at smittevernsregler blir oppretthold, rigge backstage området, sørge for at artistene har det de trenger og bistå med forefallende oppgaver.
– Eventansvarlige som kan booke band, dragartister, musikere og talere, og som har ansvaret for å mekke show etter paraden.
– Assistent til frivilligansvarlig. Du vil sammen med frivilligansvarlig hjelpe til med å rekruttere frivillige som skal jobbe under festivalen. Du skal også skrive vaktlister og generelt passe på at de frivillige har det bra før, underveis og etter festivalen.
– En ansvarlig for vår nettside, som passer på den og holder den oppdatert.
– Vakter under eventuell arrangement med alkohol. Men også vakter generelt ved arrangement.
– Ledere og hosts for arrangement, som har i oppgave å styre og lede arrangmentet, og passe på at alle har det bra.
– Det eksisterer mange diverse oppgaver og ansvarsområder utover det allerede nevnte, så det er bare å ta kontakt uansett for en prat, slik at vi kan finne ut hva som passer deg best.

Ta kontakt!

Om dette høres interessant ut, ta kontakt på facebook eller send oss en e-post på Hallingdalpride@hotmail.com!📬
Happy Pride

 

Festivalen skal være en grasrotfestival drevet av frivillighet – det vil si – av deg! Festivalen planlegges i samarbeid med og støtte fra Gol kommune.

Festivalen blir organisert som del av FRI Oslo og Viken, og blir med det del av en Pride-familie som fra før av består av Oslo Pride, Drammen Pride, Jessheim Pride, Fredrikstad Pride og Son Pride.

 

Pride er kamp for og feiring av skeiv kjærlighet og mangfold – og kamp mot diskriminering av folk med ulike seksuelle orienteringer, kjønnsuttrykk og kjønnsidentiteter enn majoriteten.

I Norge har det vært arrangert pride-lignende arrangement siden 1970-tallet. Og det organiserte rettighetsarbeidet har pågått siden 1950. Rettigheter har blitt framkjempet. Kamper har blitt tatt, her hjemme og ute i verden. Dette er rettigheter som må forsvares og kjempes for – for de kan fjernes like fort som de blir innført.

Bli med på Pride-feiring!

kommer –
En frivilligdrevet festival – i samarbeid med og støtte av Gol kommune.

X
X