Velkommen til Norges største skeive blandede kor!

Velkommen til Norges største skeive blandede kor

Homofonien – Den Norske Homofonien av 1990 – er et blandet kor og en aktivitetsgruppe i FRI Oslo og Viken.

For tiden har vi om lag 30 aktive medlemmer. Vi samles hver tirsdag mellom kl. 19:00 og 21:30 på Oslo Met (Pilestredet 35) for å synge, le og ha det hyggelig sammen. Vi tar sangen seriøst og har flere opptredener i løpet av året, men har rom for sosialt samvær også.

Hva skjer – Homofonien-kalender:

Ingen arrangement

Bli med!

For å bli med i det fantastiske koret vårt er det bare å melde din interesse. Da blir du innkalt til prøvesynging for å høre om du klarer å synge flerstemt sammen med andre som digger å synge flerstemt, og for å avgjøre hvilken stemmegruppe du passer best i.

Vi har hovedsakelig opptak to ganger i året, ved hvert semester. Om du ønsker å vite når neste opptak er, ta kontakt med vår dirigent, Ingrid Støylen Runde / dirigent@homofonien.no. Du kan også kontakte vår styreleder, Torill Pallesen / kontakt@homofonien.no

Mer om Homofonien

Koret er delt inn i fire stemmegrupper: Sopran, alt, tenor og bass. Hver stemmegruppe er videre delt inn i to, hvis sangen krever det. Det vil si at vi ofte deles inn i 1. og 2. sopran, 1. og 2. alt, osv. Dette gjør at sangene får en fyldigere klang og gir oss en større utfordring som kor.

For å bli med i vårt fantastiske kor, er det bare å melde din interesse. Du vil da bli innkalt til en helt enkel prøvesynging for å avgjøre hvilken stemmegruppe du passer best til. Vi ønsker alle nye sopraner, alter, tenorer og basser hjertelig velkommen.

Vårt repertoar er skiftende, ettersom vi stadig bryner oss på nye sanger. Vi tar for oss både klassiske og moderne sanger, ballader og litt mer rocka låter. Målet er å hele tiden utvikle oss, samtidig som vi ikke ønsker at det skal bli for avansert. Vi skal hygge oss med sangen og formidle denne gleden videre til de som hører på oss.

Vi har også sanger i vårt repertoar som gjenspeiler at vi er et skeiv kor. Disse sangene passer kanskje ikke til alle anledninger, men vi tar dem frem så ofte vi kan. Vi er stolte av vår seksuelle legning og selv om samfunnet har kommet lenger i dag enn for bare noen tiår siden når det gjelder aksept av skeive, er det fortsatt viktig at vi er synlige. Vi er derfor ikke et hvilket som helst kor, vi er Homofonien!

E-post: homofonien@gmail.com