Late Bloomer Ladies

Mange av oss har vært gift (med menn), men ikke alle. 

Mange av oss er godt voksne, men ikke alle.
Mange av oss har barn (med menn), men ikke alle.
Noen av oss er fremdeles gift med menn og prøver å finne ut av det.

  1. Hjem
  2. Din skeive aktivitet i Oslo og Viken
  3. Late Bloomer Ladies (LBL)

Late Bloomer Ladies (LBL)

LBL er en nettverksgruppe for lesbiske og bifile kvinner som har «kommet ut» eller er i prosess med å komme ut i godt voksen alder. Det vil si at de fleste av oss har levd et heterofilt voksenliv før vi så har erkjent at vi blir tiltrukket av en av samme kjønn. Noen av oss er fremdeles i et forhold med en mann, og undrer seg kanskje over egen legning. All slags tvil er velkommen.

LBL er en aktivitetsgruppe og et nettverk som er del av frivilligheten i FRI Oslo og Viken. Alt arbeid i gruppen drives på frivillig basis og etter ”likepersonprinsippet”.

LBL møtes hver måned så langt det lar seg gjøre. Treffene har et innhold som gjør det lett å delta selv om en ikke kjenner noen og formen er slik at man på en naturlig måte kan bli kjent.

Aktuelle arrangement LBL:

LBL

Å «komme ut» sent i livet

Å komme ut er en prosess som kan være vanskelig både for en selv og for familien rundt. Mange av oss har erfart å føle seg ganske alene i den situasjonen og dette nettverket er et tiltak for å forebygge denne følelsen av å være ”den eneste i verden som har det slik ”.

Vi vil via vårt nettverk tilby en møteplass for kvinner i samme situasjon. Her kan du finne noen å snakke med som har vært igjennom samme prosess. Vårt ønske for gruppen er at den skal forebygge ensomhet, isolasjon og å tilby fellesskap.

Vi ønsker alltid «nye» velkommen, men også våre «gamle»!

Ta kontakt!

FRI OSLO OG VIKEN

Gå til aktuelt, nyheter og blogg:

Flere arrangement fra kalenderen vår

Se alle arrangement i FRI Oslo og Vikens kalender!