Skeiv håndarbeidsklubb

Bli med i vår skeive håndarbeidsgruppe og bli kjent med andre skeive som liker håndarbeid!

Første arrangement: Mandag 13. januar 2020 klokken 18:30 er alle er velkomne uansett kjønn, seksualitet, uttrykk, alder eller hva som helst.

Ta med deg det håndarbeidet du selv holder på med, enten det er strikking, hekling, broderi, tegning, makramé, origami … hva du vil, så lenge det ikke er bråkete eller grisete.

Ta kontakt!

Hvis du har lyst til å være med, men ikke har en kreativ hobby fra før som passer, kan du ta kontakt med oss på forhånd, så finner vi noen som kan lære deg en teknikk du er nysgjerrig på.

Men, dette er i første rekke ikke noe kurs, bare et sosialt sted å møtes over strikkepinnene, geriljabroderiet eller hva det er du holder på med.

NB! Du kan ikke regne med å ha tilgang på mye bordplass.

FRI Oslo og Akershus spanderer kaffe, te og noe enkelt å bite i. Vi passer på at alt er vegansk og glutenfritt, men gi beskjed hvis du har en allergi eller noe som vi bør ta hensyn til i tillegg til dette.

Skeiv håndarbeidsklubb

Hvem: Heming Welde Thorbjørnsen er primus motor.

Hva: Starter skeiv håndarbeidsklubb (omtrent som en strikkekafé) og trygg møteplass personer av alle kjønn, uttrykk og seksualiteter.

Hvor:
 I FRIs nye lokaler i Maribosgate 13.

Her har vi omkledningsrom for transpersoner, om det er ønskelig å reise i et annet uttrykk.


Tid:
 18:00-20:30
Dato: Starter mandag 13. januar 2020.
Deretter mandag 27. januar, mandag 10. februar, mandag 24. februar, mandag 9. mars og mandag 23. mars (siste før påske).


Tilbudet er gratis for medlemmer i FRI. Bli medlem!
Hvis du ikke er medlem, betaler du kr. 20,- per gang (Vipps: 139291).

 

X
X