WISH Oslo

Samlingspunkt og lekeplass for kvinner, trans* og inter* med interesse for fetisj og bdsm

Wish Oslo

Aktuelle arrangement:

Gjeldende måned

Ingen arrangement

Om WISH Oslo

Wish Oslo sprer glede, stolthet og kunnskap: Vi ønsker å være et samlingspunkt og en lekeplass for kvinner, trans* og interpersoner som har interesse for fetisj og bdsm. Dette gjør vi gjennom å arrangere informasjonsmøter, foredrag, sosiale events, workshops og lekekvelder. Les mer om Wish i denne informative artikkelen i magasinet Blikk, fra november 2017.

WISH Oslo - et samlingspunkt og en lekeplass for kvinner, trans* og inter* med interesse for fetisj og bdsm

Hvem er Wish Oslo for?

Wish Oslo er en bdsm- og fetisjgruppe for kvinner, transpersoner (både FtM, MtF, ikke-binære og andre kjønnsskeive) og/eller intersexpersoner som lever med sin identitet i hverdagen.

Arrangementene er åpne for alle som tilhører målgruppen.

Wish Oslo er en aktivitetsgruppe i FRI OV og tilhører et internasjonalt nettverk av lignende klubber og foreninger. Støtt arbeidet for et fritt og åpent samfunn for alle. Ingen er FRI før alle er FRI – bli medlem! Er du FRI OV-medlem støtter du også Wish Oslo.

Bli med:

Det er foreløpig to måter å engasjere seg i Wish Oslo på: Som frivillig: De av oss som deltar på allmøter (høyeste organ), som påtar seg ansvar og hjelper til. Som deltaker: De av oss som kommer på arrangementer og/eller står på epostlista vår. Kontakt oss på: wish@friosloviken.no