Lørdag 1. september 2018 er FRI Oslo og Akershus med på demonstrasjon mot hatet og rasismen som SIAN – Stopp islamiseringen av Norge planlegger å spre i sin markering utenfor Stortinget samme dag. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.frioa.no%2Fdemonstrasjon-mot-sians-hat-og-rasism%2F&width=450&layout=standard&action=like&size=small&show_faces=true&share=true&height=80&appId=445333698818943" width="450" height="80" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Bli med du også! Stå opp mot hatet, stå opp og si høyt og tydelig – ingen rasister i våre gater!

Det SIAN driver med, i tillegg til spredning av ren rasisme, er klassisk homonasjonalisme: De sprer konspirasjoner om islam. De sprer hat mot muslimer, og i sin retorikk setter de muslimer opp mot skeive. Men vi vet at det i FRI og blant skeive finnes folk av alle bakgrunner og religioner. Vi er skeive muslimer, skeive katolikker, buddhister og ateister.

FRI OA finner oss ikke i å bli brukt som unnskyldning og skjold for SIANs hat og rasisme. Derfor er vi med på demonstrasjonen, og derfor håper vi du også er med oss når vi sier tydelig fra på lørdag: Ingen rasister i våre gater!

Demonstrasjon mot SIAN

► Lørdag 1. september 2018.
► Oppmøte på Jernbanetorget klokken 13:00.
► Leder i FRI Oslo og Akershus, Brita Brekke, er en av appellantene.
► Se facebook-event for flere detaljer.

Delta på facebook-eventet: