1. Hjem
  2. Aktuelt/nyheter
  3. Digiltat tilbud: Skeiv kunnskap tilbyr webinar

Bilde tatt pre korona. Hanna Christophersen og Janne Bromseth i kompetansehevingsprogrammet Skeiv kunnskap. 

Skeiv kunnskap satser digitalt, og fortsetter arbeidet med å øke kunnskapen om kjønns- og seksualitetsmangfold, inkluderende og ikke-diskriminerende møter, for virksomheter og ansatte i Oslo by.

Som for mange andre, er hverdagen snudd på hode også for oss i Skeiv kunnskap – FRI Oslo og Vikens kompetansehevingsprogram til Oslo kommune.

Vårens fysiske foredrag og workshops ute i byens mange forskjellige virksomheter er satt på vent.

Men, inntil vi kan møtes igjen, tilbyr vi faglig veiledning og webinarer gjennom digitale undervisningsrom.

Opplegg skreddersys

Vi tilbyr både nettbaserte forelesninger, workshops, filmvisning og veiledning.  Ta kontakt med oss, så skreddersys et opplegg med utgangspunkt i din virksomhets behov og gruppestørrelse (og Korona-situasjon).

Skeiv kunnskap i FRI Oslo og Viken fortsetter for fullt arbeidet med å øke kunnskapen om kjønns- og seksualitetsmangfold, inkluderende og ikke-diskriminerende møter, for virksomheter og ansatte i Oslo by, på tross av utfordrende tider.

I tillegg har vi en rekke digitale ressurser for egenskolering som vi vil tipse om:

Skeiv kunnskap bruker nå tiden på hjemmekontor (med og uten små barn hjemme) til å utvikle flere digitale læringsressurser, noe vi har holdt på med lenge.

Framfor alt ønsker Skeiv kunnskap og FRI Oslo og Viken våre gode samarbeidspartnere i Sykehjemsetaten og SFF/USHT og alt helsepersonell lykke til med å hjelpe og beskytte de eldste og mest utsatte akkurat nå. Vi vet hvor fantastiske dere er. Takk og lov for dere.

Vi sender også varme tanker til alle folk – til ledelse og ansatte – i skolen som vi har hatt gleden av å møte de siste årene: Lykke til i denne tøffe tiden.  

Ta kontakt for skreddersydd opplegg!