Parolemøte 2. februar: Delta og stem FOR en inkluderende feminisme. 

Det går mot lysere tider og Kvinnedagen 8. mars nærmer seg. Men, før den store kampdagen er her, skal det nå – 2. februar – avholdes et parolemøte hvor årets paroler til 8. mars-toget i Oslo skal stemmes fram og avgjøres. 

Sammen med Skeiv Ungdom, Salam Norge, PKI og FRI sentralt har vi til årets markering sendt inn fire paroleforslag som vi mener er viktige i vår tid. 

Nå har arbeidsutvalget (AU) i 8. mars-komiteen innstilt på at ett av våre forslag blir én av de øvrige parolene i årets tog:

  • Seksuelle og reproduktive rettigheter er menneskerettigheter!

Det er vi veldig glade for. Samtidig skulle vi gjerne sett at flere av våre forslag ble tatt inn:

  • Oppfyll transkvinners menneskerettigheter – stopp hets mot transkvinner! 
  • Flere minoritetsstemmer i feminismen!
  • Ingen er fri før alle er fri – internasjonal solidaritet med alle skeive kvinner!


Parolemøtet kan avgjøres av DEG!

Forslagene våre, som ikke er innstilt, kan fremdeles stemmes inn på parolemøtet. Og det er her du kommer inn – for hvilke paroler som blir med eller som forkastes, det avgjøres av de av oss som møter opp. 

Derfor oppfordrer vi alle venner, kjente og allierte til å melde seg på og være med å snakke fram gode holdninger for en inkluderende feminisme – og å være med å stemme fram vår parole. Din stemme er avgjørende.

Meld deg på parolemøtet 2. februar her!
NB! Frist for påmelding er mandag 31. januar. 

Paolemøtet arrangeres digitalt 2. februar og er åpent for alle i Oslo og omegn som definerer seg som kvinner. (*8. mars-komiteens vedtekter).

Formøte og debrief

Vi som ønsker oss en inkluderende feminisme arrangerer et eget formøte før parolemøte for å snakke sammen og forberede oss. Det blir også ettermøte for å kunne snakke om ting som skjedde på parolemøtet.  Dersom du ønsker å bli med og støtte oppunder budskapet, kan du være med på formøte til parolemøtet fra klokken 15:30 – 16:30 – 2. februar. 

Møte før parolemøtet med Inkluderende Feminisme fra klokken 15:30: Når tiden er inne, klikk deg inn på Zoom-møtet her

Og for å prosessere og oppsummere selve parolemøtet, kan folk møtes i etterkant klokken 20:30.

Møte etter parolemøtet med Inkluderende Feminisme fra klokken 20:30: Når tiden er inne, klikk deg inn på Zoom-møtet her

Bli også med i gruppa Inkluderende Feminisme på facebook.

8. mars-arrangement i Viken

Vi oppfordrer alle medlemmer og venner til å delta og engasjere seg også i 8. mars-arrangement i Viken; I Drammen, i Sarpsborg, på  Lørenskog i Fredrikstad, i Halden. Undersøke gjerne om det finnes et lokalt arrangement på ditt sted, som du kan engasjere deg i.

Signert
Styret i FRI Oslo og Viken

 

Les også: