Cathrine Daae, frivilligsjef i Oslo Pride, ønsker deg velkommen med på laget. Foto: PRJ

Frivillige arbeid, pågangsmot og sterk vilje blant utallige skeive folk har endret Norge radikalt på få år. Men, vi vet at kampen aldri er over, og vi gir oss ikke. Det frivillige arbeidet fortsetter, og vi søker deg!

Er du nysgjerrig på hvordan du kan bidra som frivillig under Oslo Pride i 2019?

Bli med på frivilligmøtene våren 2019:

  • Infomøte 1: Torsdag 28. mars klokken 1900 på Cesar Bar & Café .
  • Infomøte 2: Fredag 26. april klokken 1900 på Cesar Bar & Café 
  • Infomøte 3: Fredag 24. mai klokken 1900på Cesar Bar & Café 

 

Norge har gått fra å være et samfunn som straffet homofile og lesbiske, som tvangskastrerte transpersoner, som usynliggjorde bifile og interkjønnpersoner, til å være et land hvor rettigheter er på plass og det er bedre enn noen sinne å leve som skeiv.

En svært sentral rolle i utviklingen av samfunnet har frivilligheten i FRI i Oslo og Akershus (FRI OA), tidligere LLH og DNF 48 og festivalen vår Oslo Pride (tidligere 27. juni-markering, Homodagene og Skeive dager), hatt. Tusenvis av frivillige har stått på i tusenvis av timer opp gjennom årene.  

Men, selv om vi har kommet langt, og mange skeive lever gode liv, kan vi aldri si oss fornøyde. Gjør vi det, tar det ikke mange år før alt settes i revers. Derfor fortsetter vi – og derfor søker vi deg!

Hvordan kan du bidra? Jo, ved å bli med i FRI Oslo og Akershus, med festivalen vår Oslo Pride i front.

 

Bli med på frivillig-laget! 

Oslo Pride er FRI Oslo og Akershus’ største arrangement gjennom året. Festivalen drives av frivillige. Rundt 50 personer bidrar året rundt med planlegging, og rundt 300 personer er med under gjennomføring.

Hvordan bidra?

1. Kom på frivilligmøtene:

2. Send noen ord om deg selv, hva du er god på og hvorfor du ønsker å bidra på e-post ingrid.solheim@oslopride.no, og vipps kan du plutselig være med på å arrangere Norges viktigste festival!

3. Allerede bestemt deg for at du vil være med? Registrer deg i frivilligbasen her! 


Du vil gjøre verden bedre for skeive. Vi trenger deg med på laget!

 

Bor du ikke i Oslo-området – finn FRI i resten av landet!