1001 grunner til å ikke komme ut

man26juni17:30man20:001001 grunner til å ikke komme ut

Hva

2023: MANDAG 26. JUNI KL. 17:30 – på Pride House. Legenes hus, Christiania Torv 5.

Velkommen til en åpen samtale og en kreativ workshop om å komme ut sent i livet. Med arrangementet ønsker vi å sette Late Bloomere på kartet og lage en antologi fra PRIDE 2023. Den skal samle øyeblikk i en Late Bloomer sitt liv. Her kan du være med på å forme vår historie med din egen erfaring. Det kreves ingen forkunnskaper for å bli med.

Vi inviterer til en workshop der du i ulike uttrykk som tegning, skriving, og annen kreativitet kan lage et bidrag til en antologi. Denne vil digitaliseres og stå som original på skeivt arkiv. Om du er forhindret i å delta på arrangementet tar vi gjerne imot bidrag digitalt på LBL sin epost.

Tittelen spiller på at det kan være like mange grunner til å ikke komme ut for en Late Bloomer som det er Late Bloomere. Er det likevel mulig å finne noen fellestrekk? Det vil vi finne ut av. Gjennom å dele din erfaring gjør du oss sterkere.

Mange husker godt det øyeblikket det gikk opp for dem at det ikke var mulig å fortsette det livet de hadde bygget opp. Disse er dypt personlige og individuelle? Derfor kan bidragene også leveres anonymt. Du vil få tildelt et deltakernummer du kan bruke om du ikke ønsker å stå fram med navn.

Helene Skogland vil stå for kunstneriske innslag med framføring av sine følsomme og humoristiske tekster.

Veslemøy Myrstad (FRI Oslo Viken) er ansvarlig for workshop og samling av bidrag til vår antologi.

Anne Holter vil dele litt om sin erfaring med å samle historier fra Late Bloomere.

Arrangement av: Late Bloomer Ladies – aktivitetsgruppe i FRI Oslo og VIken.

Tid

26. juni 2023 17:30 - 20:00(GMT+02:00)

Arrangementsadresse

Pride House

Christiania Torv 5, 0158 Oslo

Other Events

Finn fram - via google maps