70 år med skeiv rettighetskamp. Hva nå, FRI?

ons26juni14:3070 år med skeiv rettighetskamp. Hva nå, FRI?

Hva

FRI – Foreningen for kjønn- og seksualitetsmangfold har jobbet for et mer inkluderende samfunn siden 1950-tallet, tidligere under navnene Det norske forbund av 1948 (DNF-48), Landsforeningen for lesbisk og homofil frigjøring og Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner.

Under Oslo Pride 2024 samles flere av landets frivillige og ressurspersoner i Oslo, og vi ønsker å invitere folk, medlemmer og andre til å møte noen av de som danner ledelsen i FRI.

Etter 70 år med rettighetskamp, hvilken rolle har FRI i dagens skeive miljø? Hva trenger du at FRI skal være for deg, og hvor trenger du at FRI skal legge inn innsatsen nå i 2024 og fremover? Dette er eksempler på spørsmål du kan få svar på.

Det blir en kort presentasjon av et utvalg av fylkeslagsledere fra hele landet i tillegg til representanter fra Sentralstyret i FRI, blant annet ny leder Viljar Eidsvik.

Panelet vil bli moderert  Helge Ytterøy L’Orange fra Høyre og Torbjørn Urfjell, SV (som per tid riktignok ikke har aktive verv i SV), og de vil i tillegg basere dette på innsendte spørsmål fra publikum gjennom dette skjema;  og med muligheter for å sende inn spørsmål live i arrangementet.

Bekreftede deltakere:
Viljar Eidsvik, leder FRI
Marianne Gulli, leder FRI Oslo og Viken
Monica Øvreng Ruud, leder FRI Vestfold og Telemark
Torgeir Toppe, leder FRI Vestland
Ina Hauk, Sentralstyret i FRI

Ordstyrere:
Helge Ytterøy L’Orange fra Høyre
Torbjørn Urfjell, SV (per tid ingen aktive verv i SV)

ON. 26. JUN. KL. 14:30 – 2024
70 år med skeiv rettighetskamp. Hva nå, FRI?
Pride House, Oslo Pride  – på Legenes hus kurs- og konferansesenter.
Gratis inngang – åpent for alle.

Vel møtt!

🏳️‍🌈🏳️‍⚧️🏳️‍🌈🏳️‍⚧️🏳️‍🌈🏳️‍⚧️
Vil du støtte arbeidet for et åpent og inkluderende samfunn, hele året?
FRI fortsetter arbeidet FOR skeives ukrenkelige menneskerettigheter i Norge og i verden, som vi har gjort siden 1950. Og vi vil gjerne ha deg med på laget!

Tid

26. juni 2024 14:30(GMT+02:00)