Alvehøyskolen - Laiv Qlubb på SKOKS

lør02mars12:00lør17:00Alvehøyskolen - Laiv Qlubb på SKOKSLevende rollespill for voksne (18): Gender reveal-party og kostskole-drama for rike alver og feer.

Hva

Laiv Qlubb setter opp Alvehøyskolen hos Skeivt Kunst- og Kultursenter / SKOKS

Velkommen til Alvehøyskolen, en kostskole i moderne tid, der vi spiller alver.
Dette er en privatskole for de rike og privilegerte alver og underjordiske, der de mest prestisjetunge alvefamiliene sender sine barn for å få den fineste utdannelsen. Men livet på skolen er ikke alltid så glamorøst som det kan virke. Det er stipendiater som må klare harde karakterkrav, maktkamper og skandaler, intriger, sladder, dueller og adelige trioer som terroriserer gangene. Velkommen til andre oppsetting av Alvehøyskolen, der dramaet er like viktig som skolegangen.

Vi spiller på kjønn og rollene trekkes tilfeldig. Der vakre alveprinsessene og de kjekke alveprinser skaper venner og fiender for liver. Dette gir en unik og spennende opplevelse. Senior elevene og lærerne er halvparten gutter og halvparten jenter, mens junior elevene står foran sitt store kjønnsåpenbaringsrituale der de får sitt kjønn. Noen er likegyldige, mens andre har ligget i uker med angst for å bli det ene eller det andre. Familier, venner og en selv har sine forventninger.

Laiven har fokus på kjønn, drama og skolegang, med ispedd humor og alver. Bli med på opplevelsen ved Alvehøyskolen og opplev en verden av intriger, sladder og maktkamper på nært hold. Her er det ikke alltid like lett å vite hvem man kan stole på, og vennskap og allianser kan brytes like fort som de dannes. Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Settingen er en privatskole for høyalver alver og feer satt til 2024.

Aldersgrense 18 år
Sted Christian Kroghs gate 60, Oslo, Norge
Dato 02. mars 2024 12:00-17:00

Pris
Standard billetter: 400 NOK,
Sponsorbilletter: 700 NOK
Sponsede billetter: 200 NOK

Designet og skrevet av:
Eskil Mjelva Saatvedt
Anne Randi Meling
Christian Kuran
Toril Mjelva Saatvedt
Deltagere: 12-36

Kontaktperson:
Eskil Mjelva Saatvedt
https://www.facebook.com/eskil.saatvedt
eskil.saatvedt@gmail.com

 

 

Tid

2. mars 2024 12:00 - 17:00(GMT+02:00)