Skeive i Asker? Ønsker du å starte FRI Asker og skape noe viktig, fint og gøy?

tor07mars17:00tor20:00Skeive i Asker? Ønsker du å starte FRI Asker og skape noe viktig, fint og gøy?

Hva

Sammen med DEG ønsker FRI Oslo og Viken nå å dra i gang noe viktig, fint og gøy for skeive i Asker. Du er herved invitert til et første skeivt frivilligmøte på Hasselbakken i Asker torsdag 7. mars fra klokken 17:00.

Kanskje vil du være med å starte FRI Asker og lage et skeivt kafe-treff, et Skeiv Aften-arrangement, lage pride eller noe helt annet?
I 2024 legger Asker kommune, sammen med Eldrerådet, Ungdomsrådet, Asker idrettskrets, Kulturrådet og Frivilligutvalget til rette for arbeid med skeiv synlighet, mangfold og inkludering sammen med FRI Oslo og Viken.

– Vi i FRI ønsker å feire skeiv kjærlighet og mangfold året rundt, og det er helt strålende at Asker kommune er med på, sier Joo Helena Hansen fra Skeiv kunnskap i FRI Oslo og Viken, som du kan møte denne torsdagen.

Til det skeive frivilligmøtet på Hasselbakken komme også ordfører Lene Conradi og kultursjef Jan Erik Lindøe i Asker kommune.

Nysgjerrig? Ønsker du å bidra? Bli med!

Meld deg på her!

Vi gleder oss utrolig mye til å møte folk – og vi håper virkelig folk vil være med å bidra til å skape noe bra for skeive i Asker. Gjennom alle FRI-arrangement skal vi vise hele verden at vi er stolte av hvem vi er, uavhengig seksualitet, kjønn, kjønnsidentitet eller kjønnsuttrykk.

Tid

(Torsdag) 17:00 - 20:00(GMT+01:00)