Chemsexkonferansen 2023

man16oktTid: SE DETALJERtir17Chemsexkonferansen 2023

Hva

Chemfriendly Norge  arrangerer Chemsexkonferansen for tredje gang i Norge, 16. – 17. oktober 2023 på Oslo event Hub.

Chemsex innebærer bruk av rusmidler før eller sammen med sex for å øke seksuell utholdenhet, lyst eller forsterke seksuell nytelse. Rusmidlene blir også brukt for å gi økt selvtillit og for å redusere hemminger, eller for å leve ut sider ved seksualitet som oppleves som skamfullt. Begrepet » chemsex » blir hovedsakelig brukt om gruppen menn som har sex med menn, men har i seinere tid også fått ei utvida betydning.

Chemsex blir mer og mer vanlig i Norge, og har du en skeiv, mannlig ruspasient foran deg vil du ha nytte av økt kunnskap om denne formen for seksualisert rusbruk.

På Chemsexkonferansen presenteres ny internasjonal forskning om chemsex og hva chemsex-pasienter ønsker fra helsepersonell. Om hvordan chemsex-pasienter forstår skadeforebygging og om hvordan helsepersonell kan bidra til å forebygge seksuelle overgrep der rus og sex blandes.

Det blir fokus på behandling av mennesker som er avhengig av rusmidler for å ha sex. Og det blir presentert beste praksis for psykososial ivaretagelse av chemsex-pasienter, fra både skandinavisk og ellers internasjonalt hold.

Det blir også lesesirkel om behandling av chemsex-pasienter avhengig av ruspåvirket sex, med mulighet til å få utdelt Dr. David Fawcetts bok «Lust, men and meth» gratis av oss allerede nå (Obs! vi har kun 15 utgaver. Første pers til mølla!).

Chemfriendly Norge lover en faglig sterk og interessant konferanse med stor takhøyde for kritiske diskusjoner, og at du vil dra herfra med nye tanker og nytt faglig engasjement.

Konferansen er godkjent av Norsk psykologforening som vedlikeholds kurs for spesialister med 15 timer.

Påmeldingsfristen er 30. september.

Les mer!

Tid

16. okt 2023 - 17. okt 2023 (Tid: SE DETALJER)(GMT+02:00)