Åpen og gratis workshop: Veier til inkluderende eldreomsorg - Skeive perspektiv

man10mai13:00man15:00Åpen og gratis workshop: Veier til inkluderende eldreomsorg - Skeive perspektiv

Hva

Skeiv kunnskap, i samarbeid med Sykehjemsetaten og Senter for fagutvikling og forskning/USHT i Oslo kommune, inviterer til åpen og gratis workshop (påmelding):

– Veier til inkluderende eldreomsorg – Skeive perspektiv –

Meld deg på her!

Målgruppe: Alle som møter og jobber med eldre; i lavterskeltilbud, på seniorsenter, frivillighetssentraler, legekontorer, i hjemmetjenesten, på helsehus, sykehjem m.fl. Representanter i brukerråd og andre folkevalgte er også velkommen.

Kursholder: Janne Bromseth, Skeiv kunnskap.

Om workshoppen: Å se og forstå det enkelte individets behov ut fra sine forutsetninger og livshistorie er viktig for god personsentrert omsorg. Men hva innebærer det i praksis – også for de som avviker fra normene? Hvordan kan vi legge til rette for en inkluderende eldreomsorg der alle blir møtt med kunnskap og respekt uavhengig kjønnsuttrykk, kjønnsidentitet og seksuell orientering? Hvordan kan vi gjennom normbevisst og empatisk orientert kommunikasjon lettere skape tillit og invitere til åpenhet ?

Dato og tid: 10 mai, kl 13-15

Sted: Workshopen er digital og foregår via Zoom.

Program:
13- 13.45: Forelesning: Hvordan påvirkes aldring og levekår av å bryte med normer for kjønn og seksualitet?
13.45- 14: Pause
14- 14.45: Refleksjonsøvelser og case: Hvordan kan vi øke bevissthet rundt egne holdninger og skape inkluderende normbevisste møter i praksis?
14.45- 15: Likeverdige tjenester og inkluderende praksis: tips og råd!

Hvordan: Meld deg på her! Etter påmelding via Zoom-linken, får du egen e-post tilsendt om workshoppen.

Forberedelser:
Gå gjerne gjennom vårt 30-minutters nettkurs om normer, kjønn og seksualitet i forkant av workshoppen – da får du mer ut av den.

Ta gjerne også en titt på fagboka “Veier til inkluderende eldreomsorg. Skeive perspektiv”, kan bestilles eller lastes ned som PDF her.
Vi oppfordrer alle som jobber på samme arbeidsplass til å delta på workshop sammen, i samme rom – da får dere mest ut av øvelsene!

Vel møtt – og husk å meld deg på ?
Meld deg på her!

Tid

10. mai 2021 13:00 - 15:00(GMT+02:00)