Din skeive hjertesak? Innspillsmøte FRI Oslo og Viken

tir02nov18:00tir23:50Din skeive hjertesak? Innspillsmøte FRI Oslo og Viken

Hva

Hva er viktig for deg? Hva bør det jobbes mer med og har du forslag til hvordan vi sammen kan få det til?

Delta på innspillsmøte 2. november og fortell oss hva dine skeive hjertesaker er!

Legg arrangementet til i din kalender via knapp under / når tiden er inne tirsdag 2. november klokken 18:00 delta på møtet via Google meet her!

Tredje juridisk kjønn, å bygge organisasjonen vår i Viken og å bekjempe sammensatt diskriminering. Dette er tre fokusområder uthevet i FRI Oslo og Vikens arbeidsprogram for 2021.
Samtidig, på et overordnet nivå, heter det også at «FRI OV skal være en aktiv forkjemper for og beskytter av rettighetene og livene til de av oss som er ekstra utsatt for diskriminering og utenforskap i samfunnet».

Tirsdag 2. november klokken 18:00 er du invitert til innspillsmøte om arbeidsprogrammet vårt for neste år. Her kan folk fra hele Viken og Oslo delta og tanken er at vi idémyldrer sammen. Deretter forsøker vi å skrive ut ideene, og så sender vi dem inn til styret i laget, som syr sammen et helhetlig forslag til årsmøtet.

Hva er dine skeive hjertesaker, hvilke tiltak ønsker du deg og har du forslag til hvordan vi kan få til noe sammen – bli med!

Innspillsmøtet foregår digitalt, og det er Olav Persson Ranes, organisatorisk nestleder i FRI Oslo og Viken, som er vertskap for møtet.

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Tid

2. nov 2021 18:00 - 23:50(GMT+02:00)