Dette er et gjentakende arrangement

Elsker: Trans

fre10mars20:00fre21:00Elsker: Trans

Hva

Daisy Sælen Hafstad i samarbeid med Christine Marie Jentoft, Luca Dalen Espseth og FRI Oslo og Viken inviterer til trans-samtaler:

Fredag 10. mars: Gårsdagens helter
Fredag 17. mars: Dagens aktivister
Fredag 24. mars: Dobbel minoritet
Torsdag 30. mars: Gårsdagens helter møter morgendagens aktivister.

Tid: 20:00 – 21:00, på Elsker. CC: 50/100.- (dørene åpner 18:00 – kom gjerne da og vær sammen).

Finn gjerne veien via facebook-arrangementet!

Mer info om arrangementsrekken ‘Elsker: Trans’
Mine Damer og Herrer og alt midt i mellom og rundt:
I forbindelse med forarbeid til en mulig bokutgivelse om den norske transhistorien inviterer Daisy Sælen Hafstad i samarbeid med aktivistene Christine Marie Jentoft og Luca Dalen Espseth og FRI Oslo og Viken til en serie samtaler om tematikken trans.

Hafstad har fått støtte fra Norsk Kulturråd og Fritt Ord til å gjøre research om en mulig bokutgivelse om den norske transhistorien. Bokprosjektet har som arbeidstittel «Mine Damer og Herrer og alt midt i mellom».

Gjennom fire kvelder inviterer denne kvartetten kjente og ukjente transpersoner som alle har satt sitt preg på den norske transhistorien og som er med på sette transtematikken på dagsordenen i det offentlige ordskifte. Samtale kveldene vil bli avholdt på utestedet Elsker.

FREDAG 10.03: De som gikk foran.
Her inviteres den eldre garden transpersoner som deler sine historier med publikum om hvordan de første transpionèrene fant hverandre og hvordan de organiserte seg for å fremme retten til å være seg selv. Det er duket for en spennende og morsom kveld med fine, varme og lune historier med et bakteppe av blodig alvor.

FREDAG 17.03: Dagens aktivister.
Dagens transaktivister deler sine historier om hvordan transdebatten foregår i det offentlige rom. Hvor langt har transrettigheter kommet i dagens Norge, og hvor langt har vi igjen til full aksept? Modige transaktivister deler sine historier og tanker rundt det å stå i midt i stormen i kampen for aksept.

FREDAG 24.03: Trans med minoritetsbakgrunn:
Denne kvelden er det transpersoner med minoritetsbakgrunn som deler sine historier om hvordan det er å være minoritet i minoriteten og hvordan deres møte med samfunnet/det skeive miljøet samt hvordan dette påvirker deres hverdag.

TORSDAG 30.03: Quo Vadis? Hvor går vi hen?
Siste kveld – der generasjoner møtes. Gårdagens transaktivist Jeanette Solstad møter morgendagens transaktivist Luca Oveide Amundsen til en spennende avsluttende samtalekveld om hvordan det var å gå foran og hvilken vei vi går i dag. Har dagens transpersoner fått det lettere å være trans og hvordan går man videre i fotsporene til dem som gikk foran?

Tid

10. mars 2023 20:00 - 21:00(GMT+02:00)

Finn fram - via google maps