Er vi stolte og frie i Oslo?

tor23juni17:15tor18:15Er vi stolte og frie i Oslo?Oslo Pride - Pride House

Hva

Kjør debatt: Er vi stolte og frie i Oslo? Blir alle skeiv i vår hovedstad ivaretatt? Har byen støttet opp om HKS som lovet? Skal den skeive frivilligheten i hovedstaden grue eller glede seg til post-pandemi budsjetter denne høsten?
Dette og mer er spørsmål vi stiller til våre folkevalgte Oslo-politikere og kjører debatt med handlingsplanen “Stolt og fri” som bakteppe torsdag 23. juni 2022 på Pride House under Oslo Pride.
“Stolt og fri” ble vedtatt av bystyret i Oslo i 2020. Denne handlingsplan for kjønn- og seksualitetsmangfold “…skal styrke og spisse Oslo kommunes innsats for å bekjempe intoleranse og diskriminering slik at alle uavhengig av kjønn, seksualitet, hvem man forelsker seg i eller velger å leve sammen med og hvordan man velger å uttrykke sin identitet føler seg trygge og som fullverdige og frie borgere.”
“Stolt og fri” går ut i 2023. I den anledning inviterer FRI Oslo og Viken alle partiene i bystyret til tverrpolitisk debatt om planen – og vi spør blant annet:
Er vi stolte og frie i Oslo? Hvilke punkter har blitt gjennomført? Hvilke er underveis? Og hva må opp på agendaen i ny plan?
Alle partier i bystyret er invitert til debatt.

Tid

(Torsdag) 17:15 - 18:15(GMT+02:00)