Ferskisbuldring på Lilleaker

søn04feb16:00søn18:00Ferskisbuldring på Lilleaker

Hva

🌟 Velkommen til buldring for ferskinger!
Bli med på en gøyal og utfordrende buldreøkt sammen med hyggelige folk. Denne gangen tar vi turen til Gneis Lilleaker. Alle er velkomne, men denne buldringen er spesielt til for deg som er nybegynner – enten du bare er nysgjerrig på å prøve, eller du allerede har en nyoppdaget lidenskap for sporten. Buldring er ikke bare en unik og spennende sport som kombinerer fysisk og mental styrke; det er også en fantastisk måte å bli kjent med nye mennesker på. Vi kan love mestringsfølelse i et oppmuntrende og støttende miljø. Ta spranget og prøv noe nytt! På Buldreverket finner vi ruter som passer for alle og enhver, uansett hvor mye eller lite erfaring du har fra før av.
🎟️ Billetten koster kr 155,- (kr 125,- for studenter).

🙃 Vurderer du å komme alene?
Vi vet at det kan være litt små-skummelt å møte opp alene. Ta gjerne kontakt med oss (Peter Baldr Njord og Synne Arnesen Jenseg) på forhånd, så kan vi for eksempel møtes noen minutter før start, og gå inn på senteret sammen.

👟 Utstyr
Ta på behagelige klær. Stretch er bra! Og ta gjerne med en drikkeflaske med vann. Du kan leie klatresko for kr 50,- på senteret hvis du ikke har egne.

🧻 Garderober og toaletter på senteret
Senteret har unisex-toaletter, men ingen unisex-garderober. Garderobene er dessverre kjønnsdelte, og de låsbare skapene er inne i garderobene.

Spre ordet og ta med en venn!

Vi sees 👋
╰( ^u^)╮

Tid

4. feb 2024 16:00 - 18:00(GMT+02:00)