Ferskisklatring på Skullerud

ons23aug19:00ons21:00Ferskisklatring på Skullerud

Hva

🌟 Velkommen til klatring for ferskinger!
Bli med på en gøyal og utfordrende klatreøkt sammen med hyggelige folk. Denne gangen tar vi turen til Oslo Klatresenter på Skullerud. Alle er velkomne, men denne klatringen er spesielt til for deg som er nybegynner – enten du bare er nysgjerrig på å prøve, eller du allerede har en nyoppdaget lidenskap for sporten. Klatring er ikke bare en unik og spennende sport som kombinerer fysisk og mental styrke; det er også en fantastisk måte å bli kjent med nye mennesker på. Vi kan love mestringsfølelse i et oppmuntrende og støttende miljø. Ta spranget og prøv noe nytt! På Oslo Klatresenter finner vi ruter som passer for alle og enhver, uansett hvor mye eller lite erfaring du har fra før av.

🎟️ Billetten koster kr 135,-/150,- (kr 115,-/125,- for studenter).

🙃 Vurderer du å komme alene?
Vi vet at det kan være litt små-skummelt å møte opp alene. Ta gjerne kontakt med oss (Peter Baldr Njord og Synne Arnesen Jenseg) på forhånd, så kan vi for eksempel møtes noen minutter før start, og gå inn på senteret sammen.

🤓 Aldri klatret før?
Du trenger ikke å ha klatret før for å være med på dette arrangementet. Du får en liten opplæring i sikkerhet og riktig bruk av utstyret før du får prøve deg i veggen.
Oslo Klatresenter har noen automatiske sikringsmaskiner – såkalte autobelays. Disse kan brukes av alle, uansett erfaring, så lenge du har fått en kort innføring i sikker bruk. I tillegg kan folk som har topptau- eller brattkort sikre deg på vanlig tau.

👟 Utstyr
Ta på behagelige klær. Stretch er bra! Og ta gjerne med en drikkeflaske med vann. Du kan leie klatresko for kr 50,- og sele for kr 50,- på senteret hvis du ikke har eget utstyr.

Spre ordet og ta med en venn!

Vi sees 👋
╰( ^u^)╮

Tid

23. aug 2023 19:00 - 21:00(GMT+02:00)