Folkedialog - er pride inkluderende?

ons22juni13:15ons14:15Folkedialog - er pride inkluderende?Oslo Pride - Pride HouseHei dere, vi avlyser dette arrangementet nå, men kommer tilbake med nytt tilsvarende arrangement til høsten, da det vil være bedre tid for folk, miljøet og organisasjoner til å delta i en slik folkedialog. I mellomtiden ønsker vi alle en gledelig Pride! Mvh FRI Oslo og Viken og Humanistene

Hva

Sammen inviterer Humanistene og FRI Oslo og Viken til folkedialog. Tema for dialogen er «Hvordan kan Oslo Pride være en trygg og inkluderende arena for alle» – og «Er pride inkluderende»?
AVLYST/UTSATT: ► Vel møtt til folkedialog på Pride House – onsdag 22. juni fra klokken 13:15 til 14:15 – lokasjon Boksen på Kulturhuset.
En folkedialog er ikke en vanlig panelsamtale. Her er ikke målet å vinne argumentasjonen eller å komme frem til et felles svar, men å utfordre eget tankesett gjennom å lytte til andre og dele personlige erfaringer. Folk som møter opp vil sitte i en sirkel der alle deltakerne, panellister og publikummere, deltar på likeverdig grunnlag. Hver pannelist får starte med en fem minutters innledning – før vi åpner sirkelen slik at alle kan delta i dialogen.
Samtalen ledes av en dialogarbeider fra Humanistene som vil fungere som fasilitator og vil ha noen grunnregler:
Alle deltakere må snakke ut ifra eget perspektiv.
Én person snakker om gangen. Vil du snakke, tegn deg til fasiliator. Du får ordet etter tur.
Når en person snakker – lytt og forsøk å forstå.
Det oppfordres til å stille hverandre oppklarende spørsmål, men det er ikke tillat å kommentere på eller argumentere imot noen andres bidrag.

Tid

22. juni 2022 13:15 - 14:15(GMT+02:00)