juni, 2022

ons22juni13:1514:15PostponedFolkedialog - er pride inkluderende?Oslo Pride - Pride HouseHei dere, vi avlyser dette arrangementet nå, men kommer tilbake med nytt tilsvarende arrangement til høsten, da det vil være bedre tid for folk, miljøet og organisasjoner til å delta i en slik folkedialog. I mellomtiden ønsker vi alle en gledelig Pride! Mvh FRI Oslo og Viken og Humanistene13:15 - 14:15

Hva

Sammen inviterer Humanistene og FRI Oslo og Viken til folkedialog. Tema for dialogen er «Hvordan kan Oslo Pride være en trygg og inkluderende arena for alle» – og «Er pride inkluderende»?
AVLYST/UTSATT: ► Vel møtt til folkedialog på Pride House – onsdag 22. juni fra klokken 13:15 til 14:15 – lokasjon Boksen på Kulturhuset.
En folkedialog er ikke en vanlig panelsamtale. Her er ikke målet å vinne argumentasjonen eller å komme frem til et felles svar, men å utfordre eget tankesett gjennom å lytte til andre og dele personlige erfaringer. Folk som møter opp vil sitte i en sirkel der alle deltakerne, panellister og publikummere, deltar på likeverdig grunnlag. Hver pannelist får starte med en fem minutters innledning – før vi åpner sirkelen slik at alle kan delta i dialogen.
Samtalen ledes av en dialogarbeider fra Humanistene som vil fungere som fasilitator og vil ha noen grunnregler:
Alle deltakere må snakke ut ifra eget perspektiv.
Én person snakker om gangen. Vil du snakke, tegn deg til fasiliator. Du får ordet etter tur.
Når en person snakker – lytt og forsøk å forstå.
Det oppfordres til å stille hverandre oppklarende spørsmål, men det er ikke tillat å kommentere på eller argumentere imot noen andres bidrag.

Tid

(Onsdag) 13:15 - 14:15

X
X