FRI klatring: Hverdagsklatring på Skullerud

ons22sept18:30ons20:30FRI klatring: Hverdagsklatring på Skullerud

Hva

🌟 Velkommen til FRI klatring!
Denne gangen tar vi turen til Oslo Klatresenter på Skullerud. Vi holder oss til 2. etasje. Der finner vi ruter som passer for de fleste 🏳️‍🌈

‼️ Viktig informasjon
På grunn av pandemien har Oslo Klatresenter innført et booking-system. Hvis du ønsker å være med på denne hverdagsklatringen må du altså booke tid på forhånd.
Vi holder oss til Sone 2: tauklatring/autobelay i 2. etasje.
Du kan booke tid her:

🎟️ Billetten koster kr 135,- (kr 115,- for studenter). Den må altså forhåndsbookes, og betales på senteret.
🤓 Aldri klatret før?
I utgangspunktet trenger du ikke å ha klatret før for å være med på dette arrangementet. Du får en liten opplæring i sikkerhet og riktig bruk av utstyret før du får prøve deg i veggen.
Oslo Klatresenter har noen automatiske sikringsmaskiner, såkalte autobelays. Disse kan brukes av alle, uansett erfaring, så lenge du har fått en kort innføring i sikker bruk 💯 I tillegg kan folk som har topptau- eller brattkort sikre deg på vanlig tau.
👟 Utstyr
Ta på behagelige klær. Stretch er bra! Og ta gjerne med en drikkeflaske med vann🚰 Du kan leie klatresko for kr 50,- og klatresele for kr 50,- hvis du ikke har eget utstyr.
Det er også lurt å ha med egen kalk. Jeg anbefaler flytende kalk. Det kan kjøpes på senteret.

Vurderer du å komme alene?
Det er veldig lov å ta kontakt med Synne Arnesen Jenseg på forhånd 😊 (Join gruppa på facebook!) Så kan vi for eksempel møtes noen minutter før start, og gå inn på senteret sammen.
Spre ordet og ta med en venn! 🧗
Vi sees 👋

Tid

(Onsdag) 18:30 - 20:30(GMT+02:00)