Gå for frihet i Oslo Pride-parade!

lør25juni12:00lør16:00Gå for frihet i Oslo Pride-parade!

Hva

I FRIs seksjon byr vi på varme, utømmelige mengder med kjærlighet, hele vår frivillighet og stor flåte med DJ på.
Bli med i Oslo Pride-parade lørdag 25. juni 2022!
– Gå for frihet, for den kommer alle til gode.
Delta i paraden og marker at frihet er noe vi ikke kan ta for gitt.
Og gå for Ukrainas frihet! Delta i solidaritet med alle som nå står i frontlinjene og forsvarer våre menneskerettigheter, som kjemper for et samfunn og en verden som har plass til alle.

 

► Gå med FRI i Oslo Pride-parade 2022 ◄

► Lørdag 25. juni.
► Oppstilling i Grønlandsleiret klokken 12:00.
► Paradeavgang klokken 13:00.

FRIs flåte i paraden fylles tradisjonen tro opp av Oslo Pride-frivillige, som bidrar til at festivalen i det hele tatt kan arrangeres. Vårt parade-innslag hedrer med det de frivillige, samtidig som vi markerer at vi ikke må ta friheten for gitt – 50 år etter avkriminaliseringen i Norge. I tillegg går vi i solidariet med våre venner i Ukraina – og i solidaritet med skeive som står på barrikadene andre steder i verden.
Til FRIs seksjon i paraden har vi kjøpt inn et stort lass med offisielle “Prides #StandWithUkraine”-flagg – og slik sender vi et kraftig budskap om solidaritet og frihet ut i verden og spesielt til våre venner Ukraina. Alt overskudd fra kjøpet går til våre venner i KharkivPride og KyivPride.
Gå for frihet i Oslo Pride-parade.
For frihet kommer alle til gode.
Ikke ta den for gitt.
NB. Alle FRI Oslo og Vikens aktivitetsgrupper og våre pride-festivaler i Viken er også invitert til å gå sammen med oss i vår seksjon av paraden.
Se oslopride.no/p/Prideparade2022 for mer generell informasjon om paraden i Oslo.
Bli med på laget – bli med i FRI!
Stå opp for deg selv. Stå opp for mangfold, Pride og frihet. Si nei til rasisme, diskriminering og hat. Bli medlem! Medlemskap i FRI koster kun 100 eller 200 kroner per år og slik kan du støtte arbeidet året rundt! Meld deg inn her!

Tid

25. juni 2022 12:00 - 16:00(GMT+02:00)