Gutteklubben Goes To Hell - Oslo Edition, på MIR

fre27janTid: SE DETALJERGutteklubben Goes To Hell - Oslo Edition, på MIRMed dragking-gruppa Gutta

Hva

Gutteklubben Goes to Hell kommer til Oslo!

Fredag 27. januar inntar Gutta MIR på Grunerløkka der de skaper et deilig syndig helvete, hvor publikum kan komme i kontakt med sine innerste lyster, og ikke minst; sin anus. De inviterer deg til å bli kjent med nye sider ved deg selv og preferanser du ikke visste du hadde.

Kort fortalt; Gutta skal gi deg alt du ikke visste du ville ha.

Gutteklubben er klubbkvelder i regi av de fire kameratene Larry, Robin, Lavrans og Richard. Kommer du til Gutteklubben kan du regne med alt fra dønn trivelig til rimelig drøy stemning. Du er invitert, hvem enn du måtte være, til å føle deg som hjemme og ta den helt ut i Guttas lune barm.

Dørene til Gutteklubben åpner kl 20, showstart blir cirka kl 21, videre holder vi det gående på dansegulvet til midnatt.

Det er billettpriser på 100,- og 200,- du betaler så mye du føler du har råd til ❤

Gutteklubben Goes To Hell er Guttas bidrag til 50-årsmarkeringen for avkriminaliseringen av straffelovens paragraf 213; forbudet av sex mellom menn i Norge (også kjent som Skeivt kulturår). Her velger de å dykke inn i selve omdreiningspunktet for paragraf 213; rumpehullet.

Gutta er en dragking-gruppe og et kvinnelig maskulint fellesskap, bestående av fire scenekunstnere: Desiree Bøgh Vaksdal, Josephine Kylén Collins, Lærke Grøntved og Ann-Christin Kongsness. De beveger seg fram og tilbake mellom utforskning og nyansering av egen maskulinitet og skamløs sampling av mannlige arketyper. Som de fire kameratene Larry, Robin, Lavrans og RichHard, har de blitt berykta for sine ville shows i alle slags mulige sammenhenger. I 2021 stod Gutta blant annet bak Frognerløftet, kuratert av Kloden Teater og TrAP, de åpnet Politisk Korrekt Teaterfestival på Teater Innlandet med Safe Space med Gutta og de var vertskap og kunstnerisk ansvarlige for Kunstalongene på Globaliseringskonferansen.
For mer info (og tilgang på kultklassikeren Gutta presenterer: GUD) se https://www.gutta.world og instagram: @guttaoslo.

Kreditering:
Av og med: Larry, Robin, Lavrans, RichHard
Guttaband/musikere: Ørjan, Ketil, Dominic
Scenografi: Eddie DD
Lysdesign: Ian McFallos
Film: Glenny
Foto: Stein-Inge, I. P.
Grafisk design: Tony, RichHard
Støttet av: Kulturrådet, Fond for lyd og bilde
Co-produksjon: RAS i Sandnes, Skiens Kunstforening, Spriten Kunsthall, Skeiv Scene

Guttateamet består av: Desiree Bøgh Vaksdal, Josephine Kylén Collins, Lærke Grøntved, Ann-Christin Kongsness, Ragnhild Nelvik Bruseth, Kari-Helene Blystad, Sofie Søndervik Sæther, Heidi Dalene, Ella Honeyman-Novotny, Maja Wilhite-Hannisdal, Ingeborg Bjerke Styve, Ihne Pedersen/BLIKK, Johanna Dahlbäck

Tid

27. jan 2023 Tid: SE DETALJER(GMT+02:00)