Dette er et gjentakende arrangement

Gutteklubbens Man Cave på SALT

fre25feb20:00fre23:50Gutteklubbens Man Cave på SALT

Hva

Velkommen til maskulinitetens siste bastion!
Fredag 25. februar (+7. april og 5. mai) inviterer Gutteklubben deg inn i deres Man Cave. Etter et par år preget av mye begrensninger og alenetid, åpner Gutta dørene til sin grensesprengende tolkning av et safe space. Det blir guttastemning, DJ og hygge fra dørene åpner til vi sendes hjem klokken 3 på natta.
Gutteklubben er klubbkvelder i regi av de fire kameratene Larry, Robin, Lavrans og Richard. Med sine sinnsyke moves og pondus fra en annen verden, byr de deg opp til dans på byens heteste dansegulv! Stikker du innom Gutteklubben kan du regne med alt fra dønn trivelig til rimelig drøy stemning. Du er invitert, hvem enn du måtte være, til å føle deg som hjemme og ta den helt ut i Guttas lune barm.
Gutta er en dragking-gruppe og et kvinnelig maskulint fellesskap basert i Oslo. De beveger seg fram og tilbake mellom utforskning og nyansering av egen maskulinitet og skamløs sampling av mannlige arketyper. Som de fire kameratene Larry, Robin, Lavrans og RichHard, har de blitt berykta for sine ville shows i alle slags mulige sammenhenger. I 2021 stod Gutta blant annet bak Frognerløftet, kuratert av Kloden Teater og TrAP, de åpnet Politisk Korrekt Teaterfestival på Teater Innlandet med Safe Space med Gutta og de var vertskap og kunstnerisk ansvarlige for Kunstalongene på Globaliseringskonferansen.
For mer info (og tilgang på kultklassikeren Gutta presenterer: GUD)
og instagram: @guttaoslo.
Foto: Atle Aura

Tid

25. feb 2022 20:00 - 23:50(GMT+02:00)

Arrangementsadresse

SALT Art - Music

Other Events