Helgebuldring i Pilestredet

søn11des17:00søn19:00Helgebuldring i Pilestredet

Hva

🌟 Velkommen til buldring!
Denne helgedagen tar vi turen til Oslo Mikrobuldreri i Pilestredet. Det er gratis å bli med, men du må melde deg på via Hoopla (https://friklatring.hoopla.no/sales). På Mikrobuldreriet finner vi ruter som passer for alle og enhver, uansett hvor mye eller lite erfaring du har med buldring.

🎟️ Påmelding
Det er gratis å bli med, men du må altså melde deg på via Hoopla (https://friklatring.hoopla.no/sales). Denne gangen er det kun 10 plasser, så det er lurt å bestemme seg fort. Ta kontakt med oss hvis du har meldt deg på, men ikke kan komme likevel. Da kan vi gi plassen din til noen andre.

👟 Utstyr
Ta på behagelige klær. Stretch er bra! Og ta gjerne med en drikkeflaske med vann. Oslo Mikrobuldreri har sko til låns hvis du ikke har egne.

🙃 Vurderer du å komme alene?
Vi vet at det kan være litt små-skummelt å møte opp alene. Ta gjerne kontakt med oss (Peter Baldr Njord og Synne Arnesen Jenseg) på forhånd.😊 (Join gruppa på facebook!) Så kan vi for eksempel møtes noen minutter før start, og gå inn på senteret sammen. Og spre gjerne ordet og ta med en venn! 🧗

Spre ordet og ta med en venn!

Vi sees 👋
╰( ^u^)╮

Tid

(Søndag) 17:00 - 19:00(GMT+01:00)