Helgeklatring på Skullerud

søn05juni15:00søn17:00Helgeklatring på Skullerud

Hva

🌟 Velkommen til klatring!
Denne helgedagen tar vi turen til Oslo Klatresenter på Skullerud. Der finner vi ruter som passer for alle og enhver, uansett hvor mye eller lite erfaring du har med klatring.
🎟️ Billetten koster kr 150,- (kr. 125,- for studenter).

🤓 Aldri klatret før?
I utgangspunktet trenger du ikke å ha klatret før for å være med på dette arrangementet. Du får en liten opplæring i sikkerhet og riktig bruk av utstyret før du får prøve deg i veggen. Oslo Klatresenter har noen automatiske sikringsmaskiner – såkalte autobelays. Disse kan brukes av alle, uansett erfaring, så lenge du har fått en kort innføring i sikker bruk. I tillegg kan folk som har topptau- eller brattkort sikre deg på vanlig tau.


👟 Utstyr

Ta på behagelige klær. Stretch er bra! Og ta gjerne med en drikkeflaske med vann. Du kan leie klatresko for kr 50,- og sele for kr 50,- på senteret hvis du ikke har eget utstyr.

Vurderer du å komme alene?
Det er veldig lov å ta kontakt med meg (Peter Baldr Njord og Synne Arnesen Jense) på forhånd 😊 (Join gruppa på facebook!) Så kan vi for eksempel møtes noen minutter før start, og gå inn på senteret sammen. Og spre gjerne ordet og ta med en venn! 🧗

Vi sees 👋

╰( ^u^)╮

Tid

5. juni 2022 15:00 - 17:00(GMT+02:00)