Helgeklatring på Skullerud

søn30jan16:15søn18:15Helgeklatring på Skullerud

Hva

🌟 Velkommen til klatring!

Denne gangen tar vi turen til Oslo Klatresenter på Skullerud. Vi holder oss til 2. etasje. Der finner vi ruter som passer for de fleste 🏳️‍🌈

 

‼️ Viktig informasjon

På grunn av pandemien har Oslo Klatresenter innført et booking-system. Hvis du ønsker å være med på denne helgeklatringen må du altså booke plass på forhånd. Vi holder oss til Sone 2: tauklatring/autobelay i 2. etasje.

Du kan booke plass her:

https://www.osloklatresenter.no/nyheter/oslo-klatresenter-apner-alle-besokende-ma-booke-plass

🎟️ Billetten koster kr 150,- (kr 125,- for studenter). Den må altså forhåndsbookes, og betales på senteret.

 

🤓 Aldri klatret før?

I utgangspunktet trenger du ikke å ha klatret før for å være med på dette arrangementet. Du får en liten opplæring i sikkerhet og riktig bruk av utstyret før du får prøve deg i veggen. 

Oslo Klatresenter har noen automatiske sikringsmaskiner, såkalte autobelays. Disse kan brukes av alle, uansett erfaring, så lenge du har fått en kort innføring i sikker bruk 💯 I tillegg kan folk som har topptau- eller brattkort sikre deg på vanlig tau. 

 

👟 Utstyr

Ta på behagelige klær. Stretch er bra! Og ta gjerne med en drikkeflaske med vann🚰 Du kan leie klatresko for kr 50,- og klatresele for kr 50,- hvis du ikke har eget utstyr. Det er også lurt å ha med egen kalk. Jeg anbefaler flytende kalk. Det kan kjøpes på senteret.  

 

😐 Vurderer du å komme alene?

Vurderer du å komme alene?
Det er veldig lov å ta kontakt med meg (Synne Arnesen Jenseg) på forhånd 😊 (Join gruppa på facebook!) Så kan vi for eksempel møtes noen minutter før start, og gå inn på senteret sammen. Og spre gjerne ordet og ta med en venn! 🧗

Vi sees 👋

╰( ^u^)╮

Tid

30. jan 2022 16:15 - 18:15(GMT+02:00)