Henningsvær Pride 2024

ons03juliTid: SE DETALJERlør06Henningsvær Pride 2024

Hva

Heia!

Vi er ekstra glade for å kunne invitere til årets parade under Henningsvær Pride. I år er det nemlig tredje året vi arrangerer Henningsvær Pride og parade, og med det skaper vi både historie og en ekte tradisjon. Det synes vi er stas!

Her er alle som heier på kjærligheten velkomne, og vi inviterer deg til å komme som du er for å feire med oss. Paraden er familievennlig, og vi oppfordrer folk i alle aldre til å delta.

Paraden går fra skola kl 13, oppmøte kl 12:45. Vi er på torget ca kl 13:30 der det vil bli appeller.

Vi har noe flagg og bannere til utlån, og det vil også være en workshop på Knusarn torsdag den 4. juli kl 14:00 uka opptil paraden der vi inviterer til å lage pynt og bannere. Se eget facebook arrangement.

 

Tilgjengelighet:
Paraden vil gå fra Henningsvær skole, gjennom Dreyersgate og Hellandsgata, over moloen, en runde rundt på fotballbanen, tilbake over moloen og ned Dreyersgate til torget. Størsteparten av veien er asfaltert, og vi vil sørge for trygg ferdsel med pause i trafikken. Fotballbanen har kunstgress, og veien opp kan være noe bratt, men det er en benk i svingen opp til fotballbanen, der det går an å sitte eller stå og vente til vi kommer ned igjen og fortsetter tilbake samme veien. En del av veien er flat, mens deler av veien har svak eller mer moderat helning. Alternativt vil du kunne møte direkte på torget. Torget er bilfritt, men det vil være mulighet for personer med redusert fremkommelighet å bli kjørt inn til torget. Kontakt oss for evt hjelp og parkering.

Har du spørsmål eller trenger assistanse? Kontakt oss på henningsvaerpride@gmail.com så skal vi forsøke å hjelpe så godt vi kan.

Ønsker du å bidra før, under eller etter arrangementet, eller har du inspill? Send oss gjerne en mail på henningsvaerpride@gmail.com

Pressekontakt: henningsvaerpride@gmail.com

Vi gleder oss!

Aurora Haaland Stenersen, Hanna Hoffart og Malin Bye

Finn Henningsvær Pride på facebook!

Tid

3. juli 2024 - 6. juli 2024 (Tid: SE DETALJER)(GMT+02:00)