Hverdagsklatring på Lilleaker

ons29nov19:00ons21:00Hverdagsklatring på Lilleaker

Hva

🌟 Velkommen til klatring!
Denne gangen tar vi turen til Gneis Lilleaker. Der finner vi ruter som passer for alle og enhver, uansett hvor mye eller lite erfaring du har med klatring. I FRI Klatring er alle nivåer velkomne. Noen av oss er nybegynnere, andre har mer erfaring, men uansett nivå hjelper og inspirerer vi hverandre.
🎟️ Billetten koster kr 155,- (kr 125,- for studenter).

🤓 Aldri klatret før?
I utgangspunktet trenger du ikke å ha klatret før for å være med på dette arrangementet. Du får en liten opplæring i sikkerhet og riktig bruk av utstyret før du får prøve deg i veggen. Gneis har noen automatiske sikringsmaskiner – såkalte autobelays. Disse kan brukes av alle, uansett erfaring, så lenge du har fått en kort innføring i sikker bruk. I tillegg kan folk som har topptau- eller brattkort sikre deg på vanlig tau. Du trenger ikke å ha topptaukort eller brattkort for å delta på arrangementet.


🙃 Vurderer du å komme alene?

Vi vet at det kan være litt små-skummelt å møte opp alene. Ta gjerne kontakt med oss (Peter Baldr Njord og Synne Arnesen Jenseg) på forhånd, så kan vi for eksempel møtes noen minutter før start, og gå inn på senteret sammen.

👟 Utstyr
Ta på behagelige klær. Stretch er bra! Og ta gjerne med en drikkeflaske med vann. Du kan leie klatresko for kr 60,- og sele for kr 60,- på senteret hvis du ikke har eget utstyr.

🧻 Garderober og toaletter på senteret
Senteret har unisex-toaletter, men ingen unisex-garderober. Garderobene er dessverre kjønnsdelte, og de låsbare skapene er inne i garderobene.

Spre ordet og ta med en venn!

Vi sees 👋
╰( ^u^)╮

Tid

29. nov 2023 19:00 - 21:00(GMT+02:00)