Hverdagsklatring på Skullerud

ons24aug19:00ons21:00Hverdagsklatring på Skullerud

Hva

🌟 Velkommen til klatring!
Denne gangen tar vi turen til Oslo Klatresenter på Skullerud. Der finner vi ruter som passer for alle og enhver, uansett hvor mye eller lite erfaring du har med klatring.
🎟️ Billetten koster kr 135,- (kr. 115,- for studenter).

🤓 Aldri klatret før?
I utgangspunktet trenger du ikke å ha klatret før for å være med på dette arrangementet. Du får en liten opplæring i sikkerhet og riktig bruk av utstyret før du får prøve deg i veggen. Oslo Klatresenter har noen automatiske sikringsmaskiner – såkalte autobelays. Disse kan brukes av alle, uansett erfaring, så lenge du har fått en kort innføring i sikker bruk. I tillegg kan folk som har topptau- eller brattkort sikre deg på vanlig tau.

👟 Utstyr
Ta på behagelige klær. Stretch er bra! Og ta gjerne med en drikkeflaske med vann. Du kan leie klatresko for kr 50,- og sele for kr 50,- på senteret hvis du ikke har eget utstyr.

Vurderer du å komme alene?
Det er veldig lov å ta kontakt med meg Peter Baldr Njord på forhånd 😊 (Join gruppa på facebook!) Så kan vi for eksempel møtes noen minutter før start, og gå inn på senteret sammen. Og spre gjerne ordet og ta med en venn! 🧗

Spre ordet og ta med en venn!

Vi sees 👋
╰( ^u^)╮

 

Tid

24. aug 2022 19:00 - 21:00(GMT+02:00)