Hverdagsklatring på Torshov

ons26jan18:00ons20:00Hverdagsklatring på Torshov

Hva

🌟 Velkommen til klatring!

Denne gangen tar vi turen til Klatreverket på Torshov. Der finner vi ruter som passer for de fleste 🏳️‍🌈

 

‼️ Viktig informasjon

På grunn av pandemien har Klatreverket innført et booking-system. Hvis du ønsker å være med på denne hverdagsbuldringen må du altså booke plass på forhånd.

Det kan du gjøre her:

https://nettbutikk.klatreverket.no/Detaljer/EVENT/203/Taue-med-reservasjon-Torshov

🎟️ Billetten koster kr 125,- 

 

🤓 Aldri klatret før?

I utgangspunktet trenger du ikke å ha klatret før for å være med på dette arrangementet. Du får en liten opplæring i sikkerhet og riktig bruk av utstyret før du får prøve deg i veggen. 

Klatreverket har noen automatiske sikringsmaskiner, såkalte autobelays. Disse kan brukes av alle, uansett erfaring, så lenge du har fått en kort innføring i sikker bruk 💯 I tillegg kan folk som har topptau- eller brattkort sikre deg på vanlig tau. 

 

👟 Utstyr

Ta på behagelige klær. Stretch er bra! Og ta gjerne med en drikkeflaske med vann🚰 Du kan leie en utstyrspakke (sko, sele, taubrems og kalkpose) for kr. 100,- hvis du ikke har eget utstyr.

 

😐 Vurderer du å komme alene?

Vurderer du å komme alene?
Det er veldig lov å ta kontakt med meg (Synne Arnesen Jenseg) på forhånd 😊 (Join gruppa på facebook!) Så kan vi for eksempel møtes noen minutter før start, og gå inn på senteret sammen. Og spre gjerne ordet og ta med en venn! 🧗

Vi sees 👋

╰( ^u^)╮

Tid

26. jan 2022 18:00 - 20:00(GMT+02:00)