Infomøte om stressmestringsgruppe - Exit: Expressive Arts in Transision

tor09feb18:00tor19:30Infomøte om stressmestringsgruppe - Exit: Expressive Arts in Transision

Hva

Rebecca Lind og to andre terapeuter starter nå, i samarbeid med Skeiv Verden, en ny stressmestringsgruppe kalt Exit: Expressive Arts in Transisio / «Kunst og utrykk i overgangsfaser».

Torsdag 9. februar arrangeres det informasjonsmøte for alle som er nysgjerrige på kurset.
Klokken 18:00 hos Skeiv Verden, i Torgata 1, Oslo Sentrum.

I denne gruppa vil du oppleve hvordan kreative øvelser kombinert med psykoedukasjon* hjelper deg til å håndtere symptomer på stress og langvarige belastninger. Symptomene kan være dårlig søvn, lite energi, hodepine, smerter i kroppen og/eller følelsen av at du ikke er til stede i det du gjør.

I gruppen tas du gjennom bestemte øvelser og temaer designet for å hjelpe deg redusere stress og symptomer det kan føre med seg. Dette skjer i et trygt og nærende fellesskap. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er ei behandlingsgruppe, men et unikt stressmestringskurs, der en bruker ulike kunst- og uttrykksmetoder. EXIT bygger forskning og oppdatert kunnskap om nevropsykologi.

Du trenger ingen forkunnskaper i kreative uttrykk for å delta i denne gruppen, kun en nysgjerrighet og et ønske om å være en del av et trygt fellesskap. Kurset er gratis, og det skal arrangeres 10 ganger, 1 ½ t hver gang. Antall deltagere: 6-8.

Høres dette interessant ut for deg eller noen du kjenner? Vil du vite mer? Kom på informasjonsmøtet vårt på Skeiv Kafe torsdag 9. februar kl. 18 Skeiv Verden, Torgata 1 i Oslo Sentrum. Passer det ikke? Ta kontakt med  Rebecca Lind -> rebecca.lind@vikenfiber.no.

Kort om kurslederne:
Vi er tre sertifiserte Exit-gruppeledere.
Wilma Mauritzson: Utdannet sosionom, jobber i barn og ungdomspsykitarien og er utdannet kunst og uttrykkesterapeut.
Rebecca Lind: Utdannet ernæringsviter og psykodramaregissør. Jobber som yrkesfaglærer i helse og oppvekstfag i videregående skole.
Gro Røkholt: Utdannet sykepleier, universitetslektor og psykdramaregissør. Jobber på Fakultet for helsevitenskap, OsloMet

* psykoedukasjon – les mer her!

Tid

9. feb 2023 18:00 - 19:30(GMT+02:00)