Juleverksted med Regnbuefamilier i Drammen og omegn

lør25nov12:00lør15:30Juleverksted med Regnbuefamilier i Drammen og omegn

Hva

I samarbeid med Forandringshuset Drammen inviterer Regnbuefamilier i Drammen og omegn til juleverksted lørdag 25. november 2023.

Det vil bli ulike jule/formingsaktiviteter, lek og servering av grøt og saft. Kanskje kommer også julenissen innom.

Dagen blir som følgende:
11.30 – Dørene åpner, velkommen til oss!
12.00 – vi spiser risgrøt sammen.
Når vi er ferdig med grøtspising ca. 12.30 blir det juleverksted med ulike formingsaktiviteter. Vi tilpasser aktivitetene så det passer for både mindre og større barn. De barna som ikke vil lage noe, kan leke på forandringshusets store innearealer. Der finner dere sklier, hoppeslott og masse leker!
15.00 kommer nissen på besøk, og barna får godepose.
15:30: Dagen avsluttes.

VIKTIG: Dere som har matallergier eller andre ting vi skal ta hensyn til må gi oss beskjed om det (send gjerne mail til heidi.leona@foreningenfri.no, eller si ifra i eventet på facebook). Dette for at vi skal kunne ha alternativ til alle. Vi vil uansett servere risgrøt laget på kumelk (glutenfri), og et vegansk og melkefritt alternativ (risgrøt laget på kokos og havremelk).

Det er selvfølgelig også mulighet til ha med seg egen matpakke.

Vi satt stor pris på alle som hjalp til med rydding under forrige arrangement, og blir veldig glad om dere har mulighet til å bidra også denne gangen. Da er vi ferdige med oppryddingen på få minutter 🙂

Frist for påmelding i arrangementet er 20.november. Påmelding gjøres i gruppen Regnbuefamilier i Drammen og omegn. Under eventet på facebook, eller ved å sende mail til heidi.leona@foreningenfri.no.

Skriv gjerne i kommentarfeltet eller på mail hvor mange fra deres familier som kommer, slik at vi får en oversikt over hvor mange som skal delta.

Vi gleder oss.

FORANDRINGSHUSET DRAMMEN ER EN IDEELL ORGANISASJON UNDER KFUK-KFUM SOM SKAPER ÅPNE, TRYGGE FELLESSKAP DER BARN OG UNGE KAN VÆRE SEG SELV, FÅ OPPLEVELSER FOR LIVET OG UTVIKLE SEG SOM HELE MENNESKER.

 

Tid

(Lørdag) 12:00 - 15:30(GMT+01:00)

Arrangementsadresse

Fordandringshuset Drammen

Grubbegata 4, 0179 Oslo

Other Events

Finn fram - via google maps