Konsert med Josefin Winther

fre14jan20:00fre22:00Konsert med Josefin WintherFor medlemmer - bli medlem!

Hva

Konsert med Josefin Winther – kjent for sine intense liveopptredener i lekent samspill med musikerne Reidar Frugård Opdal og Ronny Yttrehus.

Som et tiltak for å få deg ut av stua og inn i fellesskapet inviterer FRI Oslo og Viken alle medlemmer til konsert med Josefin Winther. Konserten avholdes i aulaen på Steinerhøyskolen fredag 14. januar klokken 20.00.

I tillegg til den unike kulturopplevelsen med Josefin Winther får du denne kvelden også muligheten til å møte nye og gamle medlemmer i FRI på tvers av alle aktivitetsgruppene.

Konsert med Josefin Winter

Dato: Fredag 14. januar 2022
Tid: Klokken 20:00
Sted: I aulaen på Steinerhøyskolen
Adresse: Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo.

Konserten er åpen for alle medlemmer av FRI Oslo og Viken.
Pris: Egenandel på 100 kroner – vipps i døra.
Det er et begrenset antall plasser, og derfor er det også påmelding.

Påmelding HER!

Er du ikke medlem, kan du bli medlem: Meld deg inn i FRI via dette skjemaet!

Mer om Josefin Winther:

Med en av Norges mest spilte radiolåter har Josefin Winther introdusert seg selv som en nasjonal artist å regne med i årene som kommer. Siden sin debut i 2006 har hun høstet anerkjennelse for sine liveopptredener. Allerede som 19-åring fikk hun platekontrakt og debuterte samme år. Winther har siden den gang gitt ut seks studioalbum, høstet strålende kritikker og gjort suksess som låtskriver, blant annet med Norges vinnerlåt i MGP 2014. Den norskspråklige debuten [Uendelig lys. Uendelig mørke.] ble løftet frem som et kunstnerisk vendepunkt for henne. April 2020 fulgte hun opp suksessen på morsmålet, med EPen «Helt hel «. Denne mottok svært gode kritikker, og singelen «Fint å se deg her» ble A-l istet på NRK P1. April 2021 kom nok et album med den knallsterke singelen «Mange fine ord». I forbindelse med nytt album reiser hun på en omfattende turné i 2022.

Hun er kjent for sin gripende tilstedeværelse og kraft på scenen, hvor hun kan fange et hvert rom alene med gitaren. Signaturen er intense l iveopptredener, hvor hun rett som det
er deler fra sine tanker og følelser. Dette gjør hun like gjerne med et smil om munnen som med en tåre i øyekroken.

Josefin Winther turnerer med de to svært erfarne musikerne Ronny Yttrehus (gitar) og Reidar Frugård Opdal (keys), og sammen har de utviklet et sound som oppleves som stort og fyldig, samtidig som de boltrer seg i nærhet, spilleglede og spontanitet.

Tid

14. jan 2022 20:00 - 22:00(GMT+02:00)

Arrangementsadresse

Steinerhøyskolen

Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo

Other Events

Finn fram - via google maps