Late Bloomer Ladies - samtaler om å oppdage og erkjenne

søn19juni20:00søn21:00Late Bloomer Ladies - samtaler om å oppdage og erkjenneOslo Pride - Pride House

Hva

Hva vil det si å være late bloomer og komme ut seint i livet?

Skuespiller Henriette Blakstad, skuespiller og musiker Miguel Steinsland, og dansekunstner Margunn Kilde deler fra sine personlige erfaringer som late bloomers. De er del av teamet til prosjektet Robin, et nytt skeivt dramatikk/scenekunstprosjekt som fokuserer på late-bloomers erfaringer.

Å ikke få til å elske den man lever med, fordi kroppen sier nei. Hvordan man rammer sin familie fordi man ikke kan elske sin mann eller kvinne. Jeg elsker ikke den jeg jeg lever med, kan jeg få til å elske? – og hvordan blir det å elske? Prosessen, tiden, den lange tiden det har tatt, hva har jeg sett og oversett?

Tap av tilhørighet, trygghet og identitet; Den heteronormative familien. Kultur, religion, familiestrukturer, arv og miljø. Løgnen: å lyve for seg selv og de man har aller nærmest; Å bryte en illusjon og oppdage et jeg som man ikke kjenner til, men kjenner i kroppen som sann og ekte. Identitetsforvirring før, under og etter. Når og hvordan gjenvinner man seg selv?

Forvirring, sorg og ensomhet.

Når man finner skeiv kjærlighet: Den altoppslukende kjærligheten, mister fotfeste, mister seg selv i den voldsomme første forelskelsen i voksen alder. Glede! Nye strukturer! Ny tenkning! Åhhhh- tilhørighet! Kroppsfokus, liv, helhet, ro og … endelig; Tilstedeværelse!

Moderator for samtalen er Heidi Hilmarsdotter Hansen, leder i Fri Tromsø og Finnmark.

ARRANGØR: FRI Troms og Finnmark
DATO OG TID: søndag 19. juni, 20:00 – 21:00
ARENA: Pride House
LOKASJON: Kulturhuset
ADRESSE: Boksen, Youngsgate 6
RULLESTOLVENNLIG: Ja
TEGNSPRÅKTOLKET: Ja
RUSFRITT: Nei
STRØMMES: Nei
ARRANGEMENT-LENKE
https://www.facebook.com/events/1154543511970806/

Tid

19. juni 2022 20:00 - 21:00(GMT+02:00)