Medlemsmøte FRI Oslo og Viken: Valg av delegater til ekstraordinært landsmøte i FRI

man06nov20:00Medlemsmøte FRI Oslo og Viken: Valg av delegater til ekstraordinært landsmøte i FRI

Hva

Mandag 6. november klokken 20:00 blir det avholdt medlemsmøte i FRI Oslo og Viken.

Fysisk og digital deltakelse (påmelding lenger ned). I møtet skal vi velge delegater til FRIs ekstraordinære landsmøte fra vår region.

FRIs ekstraordinære landsmøte blir avholdt 2. desember på Gardermoen og våre valgte delegater samles her for å velge leder og nestledere, samt styre- og varamedlemmer til sentralstyret i FRI. FRIs ekstraordinære landsmøte blir arrangert med fysisk oppmøte, og arrangeres som resultat av alt som har skjedd i Sentralstyret høsten 2023.

Demokratiet i FRI er bygd opp slik at hvert fylkeslag velger sin egen delegasjon til landsmøtet. Og alle som er medlem i FRI Oslo og Viken kan bli valgt som delegat fra vår region og representere oss.

FRI OV er det største fylkeslaget i FRI. Vi skal sende en stor delegasjon som alle skal velges på medlemsmøtet 6. november. Vi har til sammen 16 delegat-plasser, utenom leder og nestleder.

Påmelding: Medlemsmøtet i FRI OV med valg av delegater til ekstraordinært LM i FRI (desember 2023)

  • Medlemsmøtet arrangeres fysisk i Mariboes gate 13, Oslo – og digitalt mandag 6. november – klokken 20:00.

Ønsker du å delta – les mer og meld deg på her!

  • Påmeldingsfrist: Søndag 5. november klokken 14:00. Link til digital deltakelse sendes ut etter påmeldingsfristen.

Medlemsmøtet med valg av delegater arrangeres 30 minutter etter ekstraordinært årsmøte i FRI Oslo og Viken (fra 18:00-19:30 samme kveld, mandag 6. nov) – og det serveres pizza og drikke mellom møtene til alle som er påmeldt begge møtene.

Tid

6. nov 2023 20:00(GMT+02:00)

Finn fram - via google maps