Dette er et gjentakende arrangement

Open Drag Stage Night på SALT

lør02april18:00lør23:50Open Drag Stage Night på SALT

Hva

Velkommen til OPEN DRAG STAGE Night! Dragshowet der du kan oppleve alt hva dragkunsten har å by på!
Vi lover elektrisk stemning, hyggelig atmosfære og buketter av flotte artister. Det blir fierce showfaktor, elegante dansemoves, sminke av en annen verden og musikk som setter i gang våryrheten!
Programmet fra dato til dato er varierende der hvert show er unike med et bredt utvalg av spennende, ferske, profesjonelle, avantgardiske, tradisjonsrike, syngende, dansende og teatrale artister. Til og med artister som byr på andre uttrykksformer som grenser mot drag og annen skeiv scenekunst.
Alt foregår på SALT Music & Art på Langhuset! Langhuset er en arktisk katedral og SALTs største innendørs scene. En scene med et program som spenner seg fra unge entusiaster med iver etter å utforske, til etablerte toneangivende kunstnere. Her kan du også bestille digg mat og digg drikke, og være i godt selskap!
Etter siste show kjører vi afterparty i Bazaar med DJ og pop-ups!! Disse festene pleier å bli ville, så ta på danseskoene!
Showene varer i cirka 1,5 time, og vi kjører samme show kun på samme dato klokken 1800 og 2100.
Litt om ODS:
OPEN DRAG STAGE er et kunstnerisk utviklingsprosjekt som jobber for og med drag miljøet i Norge med hovedaktiviteten i Oslo. Vi samler både profesjonelle og helt ferske artister til en felles plattform å utøve dragkunsten på. Det er her vårt publikum kan få oppleve drag universets ulike sider – alt fra mer tradisjonelt til mer eksperimentelt. Vi ønsker å uinnvidde og utvikle dragNorge og vise hva det kan innebære. Utrolig gøy og spennende!
Følg oss på Facebook og Instagram: @opendragstageoslo
Med vennlig hilsen Open Drag Stage
Foto: Karina Klingen Rønningen (Instagram: @karinathedragphotographer)
Modell: Bleach Boo-Boo (Alexander Emanuel Waal Hem)
Tekst: Remi Johansen Hovda
——————————————————————-
Spørsmål om showet og organiseringen bes henvende til opendragstage@gmail.com
Spørsmål om billettsalg og billetter bes henvende til Ticketmaster sin kundeservice. Ticketmaster tilbyr IKKE refusjon på kjøpte billetter.
Kjøp aldri billetter av personer du ikke kjenner da dette er ofte svindel. Bruk nett-vet!
I tillegg blir dette showet IKKE live-streamet, så linker som skulle komme bli lagt ut på kommentarfelt er spam og ikke organisert av SALT Music & Art, Ticketmaster eller Open Drag Stage. Vi har flere moderatorer som jevnlig sjekker og sletter fake og useriøse kommentarer, og også spam og linker.

Tid

2. april 2022 18:00 - 23:50(GMT+02:00)

Arrangementsadresse

SALT Art - Music

Other Events