Panelsamtalen: Hvordan kan vi snakke bedre om kjønn?

tir17jan18:30tir20:00Panelsamtalen: Hvordan kan vi snakke bedre om kjønn?Drammensbiblioteket

Hva

Brageteatret inviterer til panelsamtalen:
Hvordan kan vi snakke bedre om kjønn?
17. januar kl 18:30 i Drammensbiblioteket

En panelsamtale med Miriam Aurora Hammeren Pedersen fra Rosa Kompetanse, Mary Ann S. Andersen fra Restart, Jan Elisabeth Lindvik, konstituert styreleder i FRI Oslo Viken og regissør Even Torgan fra Brageteatret.

Samtalen ledes av Dagsavisens debattleder Selma Moren

Samtalen finner sted i Drammensbiblioteket, er gratis og åpen for alle, og varer fra 18:30 – 20:00. Det vil være mulighet for å stille spørsmål mot slutten. Arrangementet er rusfritt, og det vil serveres kaffe og boller. Vi ønsker et godt og trygt arrangement for alle.

Stor cis-energi – en forestilling om kjønnsidentitet og å kunne være seg selv!

Denne panelsamtalen arrangeres i forbindelse med at Brageteateret setter opp forestillingen ‘Stor cis-energi’, som mellom 27. januar og 18. februar turnerer på Østlandet.

Fredag 27. JAN. KL. 19:00
«Stor cis-energi» – Premiere
Brageteatret, Drammen

Fredag 3. FEB. KL. 19:00
Stor Cis-energi // Vega Scene
VEGA SCENE, Oslo

Se alle datoer og steder forestillingen spilles her.

Forestillingen handler om en lærerstab som kastes inn i en debatt der alle forsøker å holde på den gode stemningen. Det har kommet inn en søknad fra en elev som ønsker å bytte lag, over til det motsatte kjønnet. En vikar i dans, en rektor, en norsklærer, en håndballærer og en fotballærer fra idrettslinja må balansere seg gjennom ulikheter og uenigheter med mål om å finne en akseptabel løsning. Stor cis-energi belyser et tema som vekker noen av de sterkeste følelsene og reaksjonene i vår tid: kjønn, privatlivet til skeive og transpersoners rettigheter. Forestillingen er skrevet og regissert av Even Torgan, og tilhører kategorien brage_ung, som er beregnet på målgruppen 16-26, men den egner seg også godt for et voksent publikum.

Foto: Leikny Havik Skjærseth

Tid

(Tirsdag) 18:30 - 20:00(GMT+01:00)