Pigen-treff

fre03nov20:00Pigen-treffTreff for lesbiske/bifile i Drammen

Hva

Vi kaller oss Pikene på Pigen, fordi vi i noen år nå har møttes den første fredagen i måneden på Pigen restaurant i Drammen. Siste året har vi pleid å treffes på den tilknyttede baren Rust & Rør. Det har ikke vært mulig å booke arrangementet der denne gang. Det skal være en konsert der 3/11. I stedet har vi fått et bord på avsatsen midt i Pigen restaurant. Jeg kommer til å stå i hovedinngangen på Pigen kl. 20 med plakat «Pigen-treff», i tilfelle noen er usikre hvor vi møtes. Utover kvelden kan vi ved enighet heller være med på konserten i Rust & Rør.

Pigen-treffene er uformelle møter for lesbiske/bifile, men alle er velkommen hvis en føler et slikt møte kan gi en noe.

Vi har vært opptil 30 stk. på arrangementet. Men også bare noen få. Et møte med to kan være like verdifullt som et større treff. Spesielt hvis en nettopp har kommet ut av skapet, og er usikker på det meste. Et møte vil aldri være folketomt, fordi arrangøren av treffet alltid vil være til stede.

Aldersmessig har det også vært et stort spenn. Fra 18 til over 60. Men trenden er vel at det er litt voksne damer som kommer. Pikene på Pigen har en lukket Facebook-gruppe som det går an å søke innpass i.

Tid

3. nov 2023 20:00(GMT+02:00)