Pikene på Pigen

fre05mai19:00Pikene på PigenTreff på Rust & Rør i Drammen

Hva

Vi kaller oss Pikene på Pigen, fordi vi i noen år nå har møttes den første fredagen i måneden på Pigen restaurant i Drammen. Det siste året har vi imidlertid flyttet til den tilknyttede baren Rust & Rør. Men vi har beholdt det samme navnet og konseptet. Pigen-arrangementene er uformelle treff for lesbiske/bifile, men alle er velkommen hvis en føler et slikt møte kan gi en noe.

Vi har vært opptil 30 stk. på treffene våre. Men også bare noen få. Et møte med to kan være like verdifullt som et større treff. Spesielt hvis en nettopp har kommet ut av skapet, og er usikker på det meste. Vanligvis vil arrangøren av treffet være til stede. Men denne gang har jeg dessverre ikke anledning til å delta.

Aldersmessig har det også vært et stort spenn. Fra 18 til over 60. Men trenden er vel at det er litt voksne damer som kommer. Pikene på Pigen har også en lukket Facebook-gruppe som en kan søke å bli tatt opp i.

Vi holder til på det innerste bordet til venstre i lokalet til Rust & Rør. Baren kan nås både ved å gå gjennom restaurant Pigen, eller fra utsiden, inngang fra gata Engene

Tid

5. mai 2023 19:00(GMT+02:00)