Pikene på Pigen

fre01sept20:00Pikene på PigenTreff i Drammen for lesbiske/bifile

Hva

Vi kaller oss Pikene på Pigen, fordi vi i noen år nå har møttes den første fredagen i måneden på Pigen restaurant i Drammen. Det siste året har vi imidlertid flyttet til den tilknyttede baren Rust & Rør. Men vi har beholdt det samme konseptet. Pigen-arrangementene er uformelle treff for lesbiske/bifile, men alle er velkommen hvis en føler et slikt møte kan gi en noe.

Vi har vært opptil 30 stk. på treffene våre. Men også bare noen få. Et møte med to kan være like verdifullt som et større treff. Spesielt hvis en nettopp har kommet ut av skapet, og er usikker på det meste. Et møte vil aldri være folketomt, fordi arrangøren av treffet vil alltid være til stede.

Aldersmessig har det også vært et stort spenn. Fra 18 til over 60. Men trenden er vel at det er litt voksne damer som kommer. Pikene på Pigen har en lukket Facebook-gruppe som det går an å søke innpass i.

Vi holder til på det innerste bordet til venstre i lokalet til Rust & Rør. Baren kan nås både ved å gå gjennom restaurant Pigen, eller fra utsiden, inngang fra gata Engene. Merk: Arrangementet begynner kl. 20 i stedet for kl. 19, som det pleier.

Tid

1. sept 2023 20:00(GMT+02:00)