Pride Lofoten

lør19juni13:00lør20:00Pride Lofoten

Hva

BLI MED PÅ LOFOTEN PRIDE 19. juni 2021!

Facebook-arrangement  av Meieriet kultursenter, Meieriet bibliotek and Qltura Fritidsklubb -> Pride Lofoten.

«Jævla homo» er fortsatt det mest brukte skjellsordet i skolen. Synlighet og åpenhet er det viktigste middelet mot fordommer og kunnskapsløshet.

Åpne rom der man kan elske hvem man vil kommer ikke av seg sjøl – de skapes. Vi ønsker oss rom der det er nulltoleranse for rasisme og fordomsfulle og diskriminerende uttrykk. Mangfold skapes gjennom å respektere hverandre for de vi er. Pride skal være en feiring av mangfoldet og kjærligheten.

Vi møtes til tog ved LEKNES SKOLE. Togstart klokken 13:00! Møt opp i god tid. Ta gjerne med deg et flagg eller en selvkomponert parole.

Pride-toget ender opp ved Meieriet kultursenter der det vil bli holdt appeller og andre innslag på den SKEIVE SCENEN utenfor Meieriet.

Meieriet kino setter opp tematisk film etter at arrangementet utendørs er ferdig. Filmene er gratis (og med først til mølla-prinsippet).

Pride Lofoten oppfordrer lag og foreninger til å være med på markeringen. Vi vil følge de til enhver tid gjeldende smittevernregler. Det skal være trygt å delta på Lofoten Pride.

Program for dagen vil bli publisert i arrangementet når det er klart.

VI GLEDER OSS!

Tid

19. juni 2021 13:00 - 20:00(GMT+02:00)