Seminar og panelsamtale med Støttegruppa 25. juni

tor18jan17:00tor21:00Seminar og panelsamtale med Støttegruppa 25. juniKrever påmelding!

Hva

Støttegruppa 25. juni inviterer til seminar med foredragsrekke og panelsamtale 18. januar i Oslo. Støttegruppa får besøk av fagpersoner innen jus, journalistikk, terror og voldskriminalitet.

Påmelding!
Meld deg på ved å sende e-post til deltakelse@tjuefemtejuni.no innen 16. januar.

Det nærmer seg rettssak mot en av fire siktede og tiltalen sier grov terror, nå med en strafferamme på opptil 30 år. Støttegruppa har invitert en rekke fagpersoner for å snakke om hva som skjedde før, under og etter terroren i 2022, samt hva den kommende rettssaken har å si for forståelsen av terror i et samfunnssikkerhetsperspektiv.

Det åpnes for spørsmål og svar og det blir mulighet til å stille anonyme spørsmål til vårt panel av fagpersoner ila seminaret.

Som konferansier kommer Silje Nordnes, kjent fra blant annet P3 Morgen og NRKs dekning av Oslo Pride.

Dette er en møteplass for alle som er rammet på forskjellige måter; de som var i og ved London Pub og Per på hjørnet, deres familier og nære relasjoner, og de som på andre måter ble involvert i eller berørt av hendelsene. Her vil du også ha mulighet til å komme i kontakt med andre som er rammet på samme måte som deg.

Praktisk informasjon
Tidspunkt: 18. Januar 17.00-21.00
Lokasjon: Rebel konferansesenter, Universitetsgata 2 i Oslo.
Servering: Det blir servert drikke og lett mat. Arrangementet er alkoholfritt.
Dørene åpnes 16.30
Påmelding
Påmelding til deltakelse@tjuefemtejuni.no innen 16.januar.
Arrangementet er gratis.

Tilrettelegging
Lokalet er tilrettelagt for rullestol. Har du allergier eller dietter så send oss informasjon om dette innen 16. januar.
Vi kan også organisere så du får noen å komme samme med.
Bor du langt unna Oslo? Vi betaler reise og opphold for medlemmer som ønsker å delta på samlingen. Har du spørsmål eller andre tilretteleggingsbehov, vil vi prøve å imøtegå det. Ta kontakt på sandra@tjuefemtejuni.no

Sikkerhet
Vi er opptatt av at du skal være trygg. Politiet er informert om arrangementet og vi har vektere med god kunnskap om vår målgruppe på stedet. Har du spørsmål om sikkerheten? Send oss gjerne en e-post til sandra@tjuefemtejuni.no 

Tid

18. jan 2024 17:00 - 21:00(GMT+02:00)