Dette er et gjentakende arrangement

Senior regnbuetreff med FRI

tor04jan12:00tor14:00Senior regnbuetreff med FRILandbrukskvartalet, Grønland - vinter/vår 2024

Hva

‘Senior regnbuetreff med FRI’ – arrangeres sammen med Kirkens Bymisjon i Nabolagshuset Landbrukskvartalet på Grønland.

Aasmund og Inger er vertskapet – og alle lesbiske, homofile, bifile, transpersoner, intersex og skeive seniorer i Oslo, eller andre langveisfarende, er hjertelig velkommen.

Om du er voksen eller senior definerer du selv.

Hver gang er det kaffeslabberas og noe å bite i.

Gratis inngang.

Januar 2024: Torsdag 4. og torsdag 18. januar.
Februar 2024:
Torsdag 8. februar – på programmet: Loddsalg med premier + presentasjon av  funn fra undersøkelsen om skeive fremtidige bo-ønsker (som ble gjennomført i desember 23/januar 24).

Torsdag 22. februar – på programmet: Oslo Pride-leder Dan Bjørke kommer og forteller om planene for sommerens vakreste og viktigste eventyr, Oslo Pride. I tillegg kommer Lee Kvåle og Cecilia Bruce fra kommunikasjonsgruppa som har et viktig prosjekt på gang:

Oslo Pride lager en kort dokumentar til sommerens festival hvor vi ser tilbake på de siste 50 årene med skeiv kamp. I bevegelser som vår er det alltid noen som står lengst fram, og som får være mer synlige enn andre, og vi ønsker derfor å skinne et lys mot de som kanskje ikke ble sett i begynnelsen, eller som valgte å være usynlige. Målet med dokumentaren er å få fram at den skeive bevegelsen aldri har vært en monolitt, at den alltid har rommet mange flere enn de som får mest omtale, og vi ønsker så mye som mulig å dra nytte av førstehåndskunnskap for å å si noe om årene etter 1974. I første omgang ønsker Lee og Cecilia å finne folk som har lyst å fortelle, så det avtales individuelle tidspunkt ift filming, med de som ønsker å være med og dele.


Mars 2024: Torsdag 7. og torsdag 21. mars.
April 2024:
Torsdag 4. og torsdag 18. april.
Mai 2024:
Torsdag 2. og torsdag 16. mai.
Juni 2024:
Torsdag 6. og torsdag 20. juni.

Tid: 12:00-14:00.
Sted: Schweigaards gate 34 E i Landbrukskvartalet.

Finn fram
‘Senior regnbuetreff med FRI’ – i Nabolagshuset Landbrukskvartalet, adresse Schweigaards gate 34 E, som du finner fram til om du tar første vei til høyre i Hollendergata 5 – sett fra krysset Grønland kirke og Botsparken – og går inn portrommet/gjennom bygningene og inn i bakgården i Hollendergata, sett fra krysset Grønland kirke og Botsparken.

 

Støtt frivilligheten!

‘Senior regnbuetreff med FRI’ er en aktivitetsgruppe drevet av frivillighet som er del av FRI Oslo og Viken-familien – som består av mange aktivitetsgrupper og tilbud.

Bli medlem, delta, engasjer deg og støtt frivilligheten i FRI! Medlemskap koster 100 kroner i året for pensjonister/studenter/uføre og 250 kroner i året for andre.

Bli medlem, delta, engasjer deg og bli FRI!

Tid

(Torsdag) 12:00 - 14:00(GMT+01:00)

Arrangementsadresse

Nabolagshuset Landbrukskvartalet

Schweigaards gate 34 E