Skeiv aften Hønefoss

fre22okt18:30fre22:00Skeiv aften HønefossSted: 2 Brødre - Hønefoss

Hva

Sammen med FossePride inviterer FRI Oslo og Viken til Skeiv aften i Hønefoss 22. oktober.

På plakaten denne kvelden er dragshow med Tanja McKenzie og Ayama Star og skeiv QUIZ.

Quizmaster på eventet er Nils Erik Aasen-Flatø, leder i FRI Oslo og Viken. Her vanker det mye humor og også premier under regnbuen 🙂

Vi håper så mange som mulig kommer, engasjerte sjeler og andre som bare vil henge sammen. Sammen blir dette, håper vi, starten på noe mer skeivt gjennom året i Hønefoss.

Om dragartistene våre denne kvelden:

Ayama Star er en ung og fremadstormende artist som elsker å leke med kjønnsuttrykk. De er veldig kunstneriske og kreative, tar utfordringer på strak arm og liker å lage show, både med high-kicks og spagater. De har også en vakker, følsom side. Ayama Star er unik og spennende, og de gleder seg til å ta scenen med storm.

Tanja McKenzie er en internasjonal dragartist. Hun danser og synger, og er skuespiller, produsent og låtskriver. Som en kreativ utøver med vekt på formidling (og en masse glitter), har hun en sterk og karismatisk scenetilstedeværelse. Etter syv år i bransjen både i inn- og utland, har hun mye på hjertet, og unike måter å formidle det på. Forvent fest, sang og moro, men også litt dybde og følelser. Pride er en viktig markering, der man skal både feire, og huske på hva som er viktig.

Lokalet i seg selv er tilgjengelig for rullestolbrukere, men det er dessverre en utfordring ift toalett. Opp til toalett er fire trinn og en relativt smal gang. Dette beklager vi.

Dato: 22. oktober:
Tid:18:30 – 22:00
Sted: 2 Brødre, Søndre Torv 4, 3510 Hønefoss
Aldersgrense: 20 år.
Inngang: Gratis!

Eller finn veien via facebook-eventet.

Tid

22. okt 2021 18:30 - 22:00(GMT+02:00)