Jessheim Pride, Skeiv Aften Fundraising Event

lør04mai18:00Jessheim Pride, Skeiv Aften Fundraising EventMed KRISTIAN GAMBORG, Leona Griffin, Jenny Jenssen, Leila ++

Hva

Jessheim Pride arrangerer Skeiv Aften Fundraising Event i håp om å få inn mer penger slik at vi kan arrangere Jessheim Pride 1. juni 2024 – og Skeiv Aften Jessheim, flere ganger i løpet av året.

Jessheim Pride samarbeider med Kulturbanken Kreti&Pleti, og har i tillegg invitert en del artister som opptrer for oss.
Det vil bli salg av lodd med FETE premier.
Vi lover god stemning!

// Det koster 100kr for å delta, dette vippses i døren //

Adresse: Storgata 2, 2050 Jessheim.

Mer info – se facebook-event!

Alle donasjoner under eventet går via Vipps.
Ta med mamma, pappa, en kompis eller en nabo. Kom å bli kjent med oss, vi håper å se deg der❤️
Klem fra alle oss i Jessheim Pride

Artister:

KRISTIAN GAMBORG🎶🤩
Fra Emma Steinbakken til Diaz og Dimmu Borgir – Jessheim har gjennom årene gitt oss store stjerner fra hele det musikalske spekteret. Blir Kristian Gamborg den neste?” (J. Tveit, P3).
Med et sound som strekker seg fra storslått råskap til nære og nedstrippede låter, inviterer Gamborg oss inn i en sfære hvor man kan gi plass til hele følelsesregisteret. Den 22 år gamle artisten henter inspirasjon fra artister som Tom Odell, AURORA og Holly Humberstone, og vil at musikken skal senke terskelen for å snakke om psykisk helse.
Gamborg slapp nylig sin debut EP. Han har blitt listet på Spotify’s New-Music-Friday-liste i Norge, Danmark og Island, og gled også rett inn på spillelistene til NRK P3

Leona Griffin joiner oss på Skeiv Aften Fundraising Event 👯‍♀️🎉🎶👏🏻DETTE BLIR LIV🌸🤩❤️🎉
Alder, hjemsted: 21 år, Årnes
Største låt: We are Youth (561k streams på Spotify)
Leona slapp sin første singel «complicated» i 2019 og ble bl.a signert videre til Warner Music i Russland. I løpet av 2019 slapp hun en rekke singler og var bl.a med på NRK P# på VG lista med opptil 15.000 tilskuere.

Jenny Jenssen inntar scenen på Skeiv Aften Fundraising Event 04.mai🥰🏳️‍🌈
Jenny er kjent for mange som frontfiguren i gruppen Septimus, i tillegg til at hun er soloartist og programleder i radio. Hun har drevet turnévirksomhet i hele Norge, og har opptrådt i mange tv og radio-programmer gjennom tidene. Og sist, men ikke minst så har hun deltatt i Melodi Grand Prix i 2007 og i delfinalen i 2020.
Nå synger hun for full hals sammen med oss! VI GLEDER OSS😘🏳️‍🌈🌸

Leila er en skeiv artist som synger og rapper pop og r&b låter med dansende hooks og sjonglerer mellom en sårbar og leken skrivestil.
Leila er en av artistene som stiller opp for en god sak❤️
Vi gleder oss og ønsker Leila velkommen❤️

Nora
Alternative pop prinsesse NORA er en låtskriver som er kjent for sine ærlige, lekne og sassy tekster. Med musikk som aldri viker unna rå og ekte følelser full av entusiasme om alt fra vår ambivalente hookup kultur til dypere temaer om vårt moderne samfunn har NORAS musikk blitt beskrevet som «ekte» pop kunst og «en frisk pust inn i pop landskapet. NORA beskriver seg selv som en fighter for the underdogs og de som er annerledes, eller som hun også liker å si en quirky pop princess med et jazz syndrom!

På lørdag opptrer hun på Skeiv Aften Fundraising Event. Vi ønsker henne velkommen❤️

Silje 
Tidligere har Siljes musikk blitt hyllet av noen kjente navn i bransjen, inkludert det norske magasinet 730 og BBC Radio England.
Silje blander det skandinaviske og europeiske poplandskapet og blander det elegant med lidenskapelige rytmer. Resultatet blir en eksplosiv lyd som får deg til å danse og føle på en og samme tid.
Denne lokale artisten er klar for å gå igang dansefoten deres med glad-pop!
Du er helt rå Silje! Velkommen❤️🎊🎶👯‍♀️ Vi gleder oss!

Konferansier: Geir Ove Bredesen
Geir Ove Bredesen startet sin karriere som dragartist i 1998 i Nannestad.
Allerede i 2000 var han fast artist i showet «Cabaret Cusa» i Oslo med bl.a. Lillebror Sande Larsen og
Dean Erik Andersen (den gang Great Garlic Girls).
Gruppen hadde show i Oslo hver søndag for fulle hus og gjestet flere tv program.
I 2003 Startet Geir Ove The Pink Ladys sammen med Ronny Wilhelm. Duoen hadde stor suksess med sine show. De rosa damene hadde flere produksjoner og ”damenes aften, med høna på slep” gikk for fulle hus rundt om i Norges land.
I 2005 ble Geir Ove kåret til årets morsomste drag av svensk presse etter en opptreden på Stockholm Pride foran 9000 tilskuere. Dette førte til at han i 2007 ble invitert tilbake for å synge ABBA-medley i et show med noen av Sveriges største artister.
I 2018 feiret Geir Ove 20 år på høye hæler med showet «Alle får» og gjentok suksessen året etter med
«Alle får- ennå mer», da med 7 mans orkester på scenen.
Geir Ove har opptrådt flere ganger på Skeiv Aften, og er en kjent figur på Jessheim. Den 04.mai er han konferansier på Skeiv Aften Fundraising Event. Vi gleder oss!! 😀🌸🎊🏳️‍🌈👏🏻

Tid

4. mai 2024 18:00(GMT+02:00)