Skeiv aften Mysen - hele Indre Østfold og omegn er invitert!

fre12nov18:00fre23:50Skeiv aften Mysen - hele Indre Østfold og omegn er invitert!FOLK Kulturkafe, Torggata 2, Mysen

Hva

Fredag 12. november inviterer FRI Oslo og Viken til Skeiv aften, og hele Indre Østfold + Rakkestad og Skiptvet og andre mer langveisfarende er invitert til en festkveld på FOLK kulturkafé i Mysen.

På plakaten denne kvelden er dragshow med Tanja McKenzie og Ayama Star. Det blir skeiv QUIZ, med Quizmaster på eventet er Nils Erik Aasen-Flatø, leder i FRI Oslo og Viken.
Her vanker det mye humor og også premier under regnbuen

Vi håper så mange som mulig kommer, engasjerte sjeler og andre som bare vil henge sammen. Sammen blir dette, håper vi, starten på noe mer skeivt gjennom året i Myse, i Indre Østfold og områdene rundt.

Dato: 12. november
Tid: 18:00 – 21:00
FOLK Kulturkafe, Torggata 2, 1850 Mysen
Aldersgrense: 18 år
Inngang: Gratis!

Om dragartistene våre denne kvelden:
► Ayama Star er en ung og fremadstormende artist som elsker å leke med kjønnsuttrykk. De er veldig kunstneriske og kreative, tar utfordringer på strak arm og liker å lage show, både med high-kicks og spagater. De har også en vakker, følsom side. Ayama Star er unik og spennende, og de gleder seg til å ta scenen med storm.

► Tanja McKenzie er en internasjonal dragartist. Hun danser og synger, og er skuespiller, produsent og låtskriver. Som en kreativ utøver med vekt på formidling (og en masse glitter), har hun en sterk og karismatisk scenetilstedeværelse. Etter syv år i bransjen både i inn- og utland, har hun mye på hjertet, og unike måter å formidle det på. Forvent fest, sang og moro, men også litt dybde og følelser. Pride er en viktig markering, der man skal både feire, og huske på hva som er viktig.

Tid

12. nov 2021 18:00 - 23:50(GMT+02:00)

Arrangementsadresse

FOLK Kulturkafe

Torggata 2, 1850 Mysen

Other Events

Finn fram - via google maps